Se afla la a patra ediție și denumirea completă este Festivalul Internațional de Film pentru Copii Kinodiseea. Cu ce sunt așteptați cei mici? Cu opt lungmetraje care sosesc în România în premieră națională. De exemplu, filmul Zarafa prezintă povestea prieteniei dintre un băiețel și o girafă și călătoriile lor pline de neprevăzut cu Gattu, un film despre un oraș plin de zmee, ori Dragonul de gheață care aduce povestea unui băiat în căutarea unui nou cămin.
Filmele de mai sus sunt doar câteva, pentru că între16 și 21 noiembrie Bucureștiul este capitala filmelor pentru copii. La Cinema Studio, Cinema Eforie și Sala Elvira Popescu sunt rulate filme distractive, educative şi stimulative pentru copii și părinți, care nu pot fi urmărite în mod obișnuit la televizor sau în cinematografe.
Fanii Disney trebuie să știe că există și o secțiune specială cu povești clasice. În plus, sunt organizate și ateliere și un bal mascat în cae fiecare copil se transformă în ce personaj dorește.
Proiecțiile sunt programate în fiecare zi de la orele 10:00, 12:00 și 19:00 și acum că știți cele mai importante informații despre festivalul de film, vă invit să citiți mai multe detalii în comunicatul de presă destinat din secțiunea noastră specială și să trageți cu ochiul și pe programul oficial, pentru a afla cum vă veți face programul pentru a ajunge la toate filmele care vă încântă.