În căutarea lui Andrei – așa se numește un concurs organizat de Petrom și care invită elevii din ciclul primar și gimnazial să învețe despre mediu, să fie persoane responsabile și să câștige o mulțime de premii.
Despre ce este vorba în concurs mai exact? Elevii se adună în echipe de câte 5 sau 15 copii și, cu ajutorul unui profesor, vor realiza un film de maxim trei minute în care arată ce fac ei pentru mediu, de ce sunt ei cetățeni responsabili.
Filmele trebuie înscrise apoi pe incautarealuiandrei.ro, până pe 18 noiembrie, având la bază un proiect inspirat de una dintre cele trei teme ale competiției: mediu, educație și cultură și implicare în comunitate.

Apoi așteptă cuminți și pot câștiga de la biciclete la role sau kit-uri de protecție ori tot felul de gadget-uri precum MP3 player-e sau altele. 🙂
De ce am decis să vă povestim și noi despre concurs? Pentru că ne place să promovăm astfel de acțiuni care ne întăresc convingerea că viitorul copiilor noștri va fi minunat.
Vă las și cu un comunicat de presă cu foarte mult detalii despre concurs și vă doresc mult succes. Să ne dați de veste ce ați câștigat, da? 😀