Dacă vă era dor de un proiect simpatic de tipul DIY iată că am descoperit noi unul minunat de încercat chiar în acest weekend (asta dacă nu ajungeți la multe evenimente care au loc acum și nu mai aveți timp).
Monstrul din Loch Ness este de data aceasta foarte prietenos și e și mult mai mic decât îl știm noi de prin filme.
Dacă-l vreți drept partener de joacă veți avea nevoie de:

  • Aproape un metru și jumătate de fetru verde,
  • O bucățică de fetru negru,
  • Ațe colorate,
  • O pernă veche sau puf de umplut jucăria.

După ce ați adunat toate aceste materile salvați și printați modele de aici pe care le scoateți la imprimantă și le lipiți după care decupați materialul. Bucățile finale ar trebui să fie așa:
Loch Ness Monster Stuffed_1
Coaseți bucățile duble mici, pentru picioare unele de altele, lăsând o porțiune necusută pentru a putea întoarce pe dos materialul (astfel că nu se vor vedea cusăturile) și a putea umple “labele micului monstru” cu puf.
Loch Ness Monster Stuffed_2
 
Loch Ness Monster Stuffed_3
Urmează o parte un pic mai complicată: așezați cele două bucăți la fel pentru corp una peste alta și îndoiți o parte, astfel că-i veți face loc materialului pentru burtică, precum în pozele de mai jos:
Loch Ness Monster Stuffed_5
Astfel vă va fi mult mai ușor să coaseți toate cele trei bucăți rapid. Lăsați o bucată necusută la gât și începeți să întoarceți pe dos materialul și apoi să umpleți forma cu puf. Aveți grijă la gâtul jucăriei, puful trebuie să fie destul de mult ca gâtul să stea mereu bine.
Loch Ness Monster Stuffed_6
La final, coaseți și bucata rămasă liberă, atașați picioarele, ochii și gura și porniți distracția!
Ta-daaa!
loc ness
Cum vi se pare, încercați și voi?
Citiți mai multe despre proiect pe welivedhappilyeverafter.com.