familia Steve Jobs
Poate că mulți consideră că Steve Jobs fără Apple nu ar exista, că și atunci când este singur cu familia lui nu se poate “rupe” niciodată 100% de compania gigant. Eu una sunt convinsă că așa este, dar asta nu înseamnă că este un lucru rău sau bun. Unii reușesc să facă în așa fel încât compania în care investesc professional să fie mai mult decât locul de unde își alimentează conturile bancare și fac din asta un mod de viață, un drum de la care nu se pot abate.
În altă ordine de idei, zilele trecute tot online-ul și nu numai vuia pentru că Steve Jobs și-a anunțat demisia din funcția de CEO la Apple, lăsându-l în locul său pe Tim Cook. Jobs nu a plecat de tot din cadru companiei, nimeni nu cred că își poate imagina asta, ci a rămas în funcția de “Chairman of the Board and Apple employee”, adică a devenit Președintele Consiliului de Administrație.
La cine se întoarce el atunci când ajunge acasă? Are copii? Sunt mici sau sunt mai mari? Cum se joacă Steve Jobs cu ai lui copii? Cum își petrece timpul cu soția lui? Eh, aceste întrebări “ne rodeau” pe noi, așa că am început să căutăm informații pentru a avea un răspuns măcar la unele dintre ele, dacă nu putem la toate. Nu ne pasă atât de mult de acțiune Apple (deși statisticile ne-au arătat mereu grafice înfiorător de ridicate) nici de produsele lor (deși recunosc faptul că sunt mare fan), astăzi ne interesează doar despre familia lui Jobs și ce face el atunci când pleacă de la locul de muncă. Am aflat faptul că nu mănâncă niciun fel de alt tip de carne, decât pește, că nu oferă bani cerșetorilor, este fan Beatles și că este budist. Am ajuns însă și la informația potrivit căreia computerul Lisa a fost numit după numele fiicei lui, drăgut, nu?
sotie Steve Jobs
Pe scurt, viața personală a lui Steve Jobs arată cam așa: s-a căsătorit cu Laurene Powell (foto 2) în luna martie a anului 1991 și cuplul are un fiu și două fiice. Steve mai are însă o fată, pe nume Lisa Brennan-Jobs, care are acum 33 de ani.
Pentru că este sâmbătă, deci se presupune că aveți câteva minute la dispoziție, vă las cu cel mai fain discurs motivant ascultat de mine până acum. Evident, este ținut de Steve Jobs și vă promit că merită! Până la capat, așadar!

Voi ce credeți despre Steve Jobs?
Sursă foto: sfexaminer.com și sfgate.com.