Mulți copii spuneau despre cum se vor întoarce înapoi în timp și se vor vedea din nou mici, dar nu toți au povestit despre ce au văzut în filmele SF, ba chiar unele lucruri au devenit realitate și unele sunt mai mult decât amuzante, așadar vă las să citiți câteva:

În anul 2000 o să avem numai clădiri rotunde, vom avea un robot pe post de profesor, un robot pe post de menajeră, toți muncitorii vor fi de asemenea roboți. O să avem un computer de buzunar cu toate informațiile de care avem nevoie. O să putem apăsa pe un buton și vom avea tot ce ne dorim – spunea Marty Bohen, în vârstă de 10 ani.

În anul 2000 toată lumea va alege mersul pe jos în locul mașinolor, pentru că până atunci vom avea probleme la resursele de combustibil, iar mașinile vor polua foarte mult mediul înconjurător. Poate vom avea chiar mașini electrice care nu vor funcționa pe gaz. Vom trimite femeile pe lună pentru a explora și a vedea dacă oamenii trăiesc și acolo. Atunci când vom munci vom apăsa pe un buton și un robot va face treaba pentru tine. Și vom avea taxe mai mici, sper – povestea la acea vreme Tim Villies, tot de 10 ani.

În anul 2000 voi avea 34 de ani și copiii nu se vor mai duce la școală, pentru că toate familiile vor avea computere cu ajutorul cărora vor fi educați copiii – spunea Mike Metzger, de 10 ani.

Vă las cu mai multe păreri și povești despre ce credeau copiii că o să se întâmple în anul 2000 pe smithsonianmag.com și vă rog să-i întrebați pe ai voștri despre ce cred ei că se va întâmpla în anul 2050 și poate ne lăsați aici un comentariu cu poveștile lor. 🙂
Sursă foto: woodleywonderworks/ Flickr.com.