Harry Poter si Talismanele Mortii
Serios, dacă nu ați aflat încă vă spunem noi! Harry Potter the Deathly Hallows – Harry Potter și Talismanele Morții (adică Harry Potter episodul nr.7) este, începând cu weekend-ul ce abia a trecut, din nou pe marile ecrane. Și când spun “marile ecrane” chiar nu exagerez, pentru că eu l-am văzut la IMAX și în fața ochilor nu vedeam altceva decât ditai’ ecranul.
Chiar dacă se zvonea că va fi în variantă 3D, prima parte a episodului Harry Potter the Deathly Hallows este în varianta clasică. Se pare că doar a doua parte va fi 3D. Măcar știm cu siguranță că anul viitor, când va fi lansată partea a doua, vom reuși să-l “atingem” pe micul vrăjitor 🙂
Harry potter si talismanele mortii
Câte ceva din film
Harry, Ron şi Hermione se decid să găsească și să distrugă Horcruxurile – mici bucăți ale sufletului Lordului Cap-de-Mort – pentru a distruge apoi forțele răului.
Devoratorii Morţii preiau controlul Ministerului Magiei şi a şcolii Hogwarts, terorizând şi arestând pe toţi cei care li se opun. Scopul lor principal rămâne în a-l găsi pe Harry Potter şi de a i-l aduce, viu şi nevătămat, Lordului Cap-de-Mort.
Alte detalii despre film găsiți aici. Noi nu vă mai spunem nimic, în ideea că o să vă duceți cu cei mici de mână să-l vedeți.

Sursă foto: imdb.com