baby flash card
Știm cu toții că spațiul este o mare problemă întotdeauna, dar tehnologia ne ajută mereu. Eh, un astfel de caz îl prezint eu astăzi. Te-ai gândit vreodată că plătești 1.99 de euro sau chiar nu plătești nimic și cu un simplu click ai spațiu pentru peste 250 de planșe explicative pentru cel mic?
Te-ai prins nu? Este vorba de o aplicație pentru iPhone, aplicație educativă pentru copii, dar de care se bucură orice adult (crede-mă pe cuvânt căci m-am jucat și eu cu cea ceva timp). Se numeste Baby Flash Cards și este una dintre cele mai căutate aplicații de către iPhone Moms and Dads.
Planșele sunt organziate pe categorii și le poți selecta cu ajutorul unui meniu extrem de simplu. De exemplu, dacă vrei să îl înveți pe cel mic cifrele, selectezi din meniu să îți apară doar cifrele. Pentru început poți să selectezi din meniu să apară și numele ilustrație. Dacă vrei să verifici ce a reținut piticul, tot din meniul principal poți selecta să apară doar ilustrația, fără numele pozei sub imagine.
Diferențele dintre varianta plătită (costă 1.99 euro) și cea free sunt următoarele:

  • Cea plătită te lasă să-l înregistrezi pe cel mic
  • Cea plătită e dotată și cu sunet, în funcție de ce imagine este pe ecranul iPhone-ului, se aude cuvântul respectiv.

La final, vă mai spun că mie una mi se pare o super aplicație pentru cei mici care vor să învețe engleza. Ca să vă conving cât de tare mi-a plăcut, am făcut și poze când am testat aplicația, imagini pe care le aveți în galeria de mai jos.

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB
iPhone 4 – 32GB

Sursă foto principală: iPhone4kids.net.
[nggallery id=80]