Cool Wazoo este o păturică simpatică ce poate fi folosită în nu mai mult, nu mai puțin de cinci feluri. Cu alte cuvinte, vă scapă de griji în cinci situații! Păturica este în așa fel făcută încât forma e perfectă dacă vreți să acoperiți un scăunel pentru copii, poate fi utilizată ca și păturică pe care să schimbați scutecul piticului, husă pentru leagăne, husă pentru scaunul din mașină și se pliază perfect și pe coșul de cumpărături (în locul acela special pentru copii)
Partea cea mai frumoasă, așa cum v-ați putut da seama și de mai sus, este că nu veți mai căra după voi o mie de huse și de păturici de diferite forme și grosimi, pentru că una singură este bună pentru orice situație.

E mică, se împachetează imediat și e mereu la îndemână!
Cool Wazoo a fost inventată de o mămică ce a trecut printr-o experiență tare nefericită cu fetița ei, care s-a rănit atunci când se dădea într-un leagăn, din cauza faptului că razele soarelui încinseseră mult prea tare părțile din fier ale leagănului. După accident, mămica a început să se gândească la un produs care să vină în ajutorul părinților și care să nu îngreuneze și mai rău bagajul cu lucrușoarele pentru copii.
Cât costă păturica 5 în 1? 64.95$ și o puteți comanda online!
Vi se pare folositoare?
Sursă foto: pinayla.blogspot.com.