Disney Channel difuzeaza sambata, 6 august, episodul special SUNT IN FORMATIE: NEVASTRUICA PE PUNTE – de la 8:30.
In cadrul acestui episod, actorii din “Sunt in formative” apar ca invitati speciali in serialul “Ce viata minunata pe punte?, unde ii intalnesc pe Zack si Cody (celebrii gemeni Sprouse).
In speranta ca vor avea oportunitatea sa cante pe una din multele arene de concert, cele patru personaje din trupa Nevastruica Rock se imbarca pe SS. Tipton pentru a sustine un concert pentru insusi Dl. Tipton. Dupa ce relatia lui Ash cu vechiul sau prieten Moseby nu il ajuta prea mult, Weasels trebuie sa isi puna creativitatea la lucru pentru a trece de agentii de securitate de pe nava. Se prefac a fi o trupa de circ pe nume Krazy Kouriskazi Brothers, dar cand se afla ca adevaratii Kouriskazis sunt o banda de hoti, “nevastuicile” trebuie sa fuga!
“Sunt in formatie” este un serial de comedie plin de muzica. Personajul principal, Tripp Campbell se alatura trupei preferate de rock “vintage”, Nevastuica de fier, si este hotarat sa isi ajute trupa pe care o idolatrizeaza sa aiba o revenire de senzatie. Are cu siguranta mult de
lucru cu cei trei rockeri neadaptati ale caror stele au cazut atat de mult incat nici nu isi permit o locuinta proprie si sunt obligati sa doarma in paturi de cazarma in camera de oaspeti a lui Tripp. Cu toate acestea, in propriul lor stil ciudat, cei trei vor face tot posibilul sa il ajute pe
Tripp sa treaca prin anii adolescentei cu obiectivul de a face din el un star rock de buna credinta si de a-i da sansa de a-si trai visul.