silan 2 sticle (1)Nouă ne plac hainele care au personalitate și pentru asta trebuie să și miroasă frumos, știți voi… senzația aceea din reclame ca atunci când iei haine noi din dulap să se “reverse” toată mireasma primăverii pe tine și să poți începe ziua bine, crezând că de fapt nu ești în apartament la bloc, ci undeva la relaxare. La fel de bine știm și faptul că nu doar cât de bine miros lucrurile este important, ci calitatea produselor și dacă ele sunt sau nu potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor, care se irită mult mai repede decât a adulților și care are nevoie de o grijă specială.
De curând, Silan Sensitive s-a lansat într-o formulă îmbunătățită, destinată celor cu pielea sensibilă, ba chiar și celor care suferă de alergii, deci o formulă ce merită încercată de copii.
Noul Silan Sensitive este testat dermatologic și recomandat de către Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF) – un institut European non-profit care folosește tehnici științifice de cercetare a produselor dedicate pentru piele sensibilă. Sigla de calitate ECARF este oferită “produselor ce pot fi utilizate în cazul alergiilor”, practic produsele și serviciile primesc sigla ce atestă certificarea doar dacă s-a demonstrat că ajută la îmbunătățirea calitătii vieții pentru cei ce suferă de alergii.
Putem descoperi în magazinele de profil două variante pentru Sensitive: Silan Sensitive și Silan Sensitive Rose & Silk Extracts.
Silan sigla
La pachet cu un balsam de rufe delicat vine și un detergent care trebuie să fie la fel de delicat cu pielea, dar serios cu petele pe care să le scoată rapid chiar dacă sunt unele care la prima vedere nu par să aibă soluție. Persil Expert Sensitive Aloe Vera Pearls a fost dezvoltat pentru persoanele cu piele sensibilã, cel puțin asta rezultă din testele dermatologice, detergentul nu conține coloranți, iar parfumul a fost realizat special pentru pielea sensibilã, formula fiind îmbogațită cu perle de Aloe Vera, care se mențin și după uscare.

Dacă vreți să încercați cele două produse de mai sus, atunci lăsați-ne un comentariu la acest articol și povestiți-ne despre care sunt hăinuțele de care cei mici nu se despart sau dacă cei mici au haine preferate pe care le poartă ori de câte ori au ocazia. Acele hăinuțe pe care ați vrea să le faceți mai moi, mai catifelate, mai parfumate. 5 dintre voi vor câștiga un pachet format din Persil Sensitive Gel și balsam de rufe Silan Sensitive.

Tragem linie și aflăm câștigătorii pe 30 martie.

Mult succes!
Cei 5 câștigători sunt:

  • Mihaela Manea
  • Laura R
  • Delia Enachescu
  • Adrianas18
  • Oana cursaru

Mulțumim tuturor pentru participare și felicitări celor 5 câștigători!
Sursă foto: Life is beautiful!/ weheartit.com.