Știați că cel mai tânăr CEO din lume are doar 8 anișori? Da, noi când aveam 8 ani d-abia învățam cum să facem o compunere la română și cum să nu ne pierdem mănușile în fiecare săptămână, iar alții deja știu ce înseamnă un business. Că e bine, că-și pierde copilăria nu știu… știu însă că afacerea piticului este una formată de la jocuri cu bile colorate (fix precum în imaginea de mai sus) deci distracție există.
Băiețelul de 8 ani, Harli Jordean pe nume său, este cunoscut și după porecla “Regele bilelor”. După ce a fost ani de zile un colecționar, a pus la cale (cu părinții evident) afacere de care am auzit cu toții: “Marble Mania”. Acum conduce totul prin intermediari, dar dacă la vârsta aceasta reușește să facă față, vă dați seama mai târziu?
După Harli Jordean, în topul celor mai tineri CEO se află Sindhuja Rajaraman care are 14 ani și conduce compania Seppan, din domeniul animațiilor computerizate. Cu ajutorul tatălui care a învățat-o ce trebuie să facă din punct de vedere tehnic și cu imaginația sa fără limite, Sindhuja reușește să realizeze animații incredibile.
Aflați care sunt și ceilalți CEO din topul celor mai tineri pe capital.ro.
Voi ce părere aveți despre copiii care au devenit, într-un fel sau altul, CEO?
Sursă foto: KaCey97007/ Flickr.com.