Știu că cele mai multe dintre mămici au grijă să le pună celor mici muzică înainte ca aceștia să se nască. În plus, mai toți viitorii părinți vorbesc cu ei și le povestesc ce se va petrece odată ce ei vor ieși la… lumină.
Beethoven, Mozart și Verdi sunt numai buni, dar, să fim serioși, cred că piticii mai vor să asculte și altceva nu doar muzică simfonică. Apoi, cred (sper!) că nimeni nu are pretenția ca cei mici să înceapă să vorbească limbi străine și pe versuri odată ce s-au născut. 😀
Veți spune: „bine, dar ce-i cu poza? Am înțeles, știm deja că trebuie să vorbim și să le punem muzică, dar cureaua aia? Ce-i cu ea?” Păi cureaua este pentru muzica pe care o ascultă bebeii din burtici. Se numește Lullabelly și este special concepută pentru viitorii copii care vor muzică și viitorii părinți care vor să mai facă și treabă în timp ce piticii se relaxează pe diverse ritmuri.
Este cât se poate de sigură, adică volumul nu poate fi dat nici prea tare, astfel încât să-i deranjeze pe pitici, nici prea încet, cât să nu audă nimic, nu strânge burtica, se poate spăla numaidecât în mașina de spălat rufe și, dacă mămicile doresc să asculte aceeași melodie ca piticii o pot face cu ajutorul căștilor incorporate.
Știați că s-a demonstrat științific faptul că muzica îi ajută pe copii să-și dezvolte capacitățile de concentrare, memoria și coordonarea? Voi ce fel de muzică le-ați pus piticilor când erau în burtică?
PS – Am găsit centura Lullabelly pe thinkgeek.com, costă 59.99$. Aveți idee dacă o găsim și pe la noi și care este prețul?
Sursă foto: thinkgeek.com.