retele sociale pentru copii
Dacă și voi simțiți câteodată că trebuie să vă lăudați copiii’n gura mare și că nici atunci nu e suficient, pentru că ar trebui să afle cât mai multă lume despre isprăvile lor, atunci Commendable Kids e pentru voi!
Commendable Kids este un fel de rețea socială care încurajează copiii de toate vârstele să acumuleze cât mai multe badge-uri sau insigne. Sistemul este oarecum asemănător cu aplicația hAPPy family despre care vă povesteam ieri, numai că în loc de aplicație pe telefonul mobil, avem o rețea socială cu mult mai multe posibilități.
De exemplu, permite părinților, învățătorilor sau rudelor să facă și ei cont nou pentru un copil și să înceapă să-i ofere premii pentru “munca grea depusă”, faptele bune sau orice altceva care merită… lăudat!
În plus, copiii pot avea propriul fan club, unde pot primi comentarii și steluțe în funcție de greutatea activităților sale. Și, serios acum, se poate lăuda oricine cu un fan club doar al lui?! Deci e clar că simpla activare a unuia e super tare!
Commendable Kids
Cu ce vă ajută pe voi, părinții?
Știți mereu tot ce mișcă! E un super joc de care cei mici nu se vor plictisi prea curând, iar voi, adică voi cei care vreți să ștți exact ce se întâmplă în viața picilor și atunci când sunteți la serviciu sau oriunde altundeva veți vedea ce au mai făcut, veți putea să-i încurajați de la distanță și dacă e vorba de un task greu pe care cel mic l-a trecut cu bine, puteți să trimiteți din contul vostru de Commendable Kids un mail tuturor prietenilor prin care să-i anunțațin de reușită ori puteți să dați share pe Facebook să vadă tot poporu’!
Nu-i așa că e faină rău rețeaua? 🙂
A, am uitat să vă spun un lucru tare important: toate datele copiilor sunt păstrate cu mare grijă și nu sunt făcute publice sub nicio formă! Asta așa, ca să nu vă gândiți la ce’i mai rău!
Sursă foto principală: Clarkston SCAMP/ Flickr.com.