Știrea despre cuplul Curtis și Katie este destul de veche (totul se întâmpla undeva prin septembrie). Katie este mămică și instructor pentru mămicile care vor să-și alăpteze copiii și când a început să-și alăpteze primul copil, de frică să nu rămână fără lapte, și-a făcut o “rezervă”, care s-a dovedit a fi destul de mare încât atunci când a aflat că este însărcinată din nou, în toată perioada sarcinii a avut lapte pentru primul copil.
Al doilea bebeluș a venit pe lume, iar pentru că mămica avea mai mult lapte decât trebuia a donat o cantitate destul de mare unei organizații care ajută alte mămici. La al treilea copil însă, din cauza faptului că a luat niște medicamente, nu a mai putut dona laptele. Așadar, în loc să-l arunce, cuplul a decis să-l folosească pentru ei, așa că tăticul din familie a început să bea din laptele produs de mamă. Asta a fost pentru câteva zile hrana lui.
Povestea lor s-a terminat atunci când au reușit să găsească o altă organizație care acceptă și lapte de la o mămică ce a avut nevoie de medicamente în timpul alăptării, dar asta nu o face nici pe departe mai puțin interesantă.
Puteți citi mai multe despre cei doi părinți pe inhabitots.com.
Voi ce credeți? Tăticilor ați trece printr-o astfel de experiență?
Sursă foto: alberth2/ Flickr.com.