Versace este un brand cu notorietate în industria parfumurilor de lux, dar și a produselor de îngrijire, cosmetice, accesorii: genți, ochelari de soare, piese vestimentare, lenjerie intimă, încălțăminte, decorațiuni pentru casă etc. Numeroase persoane doresc să se bucure de esențele irezistibile ale parfumurilor Versace!

Descoperă rafinamentul parfumurilor de lux Versace și care sunt cele mai îndrăgite miresme ale acestui brand de poveste!

Istoria Versace

Versace a luat naștere în Italia, în 1978, când Gianni Versace și-a înființat propria casă de modă. La scurt timp după lansarea acestuia în fashion, Versace a devenit din ce în ce mai popular, astfel încât a deschis o linie de parfumuri pentru femei, primul fiind Versace GV Dona. 

Brandul Versace a cucerit inimile și privirile multor personalități celebre, precum Demi Moore, Prințesa Diana, Madonna sau Elton John, continuând până în prezent să uimească foarte multe persoane: vedete și critici deopotrivă. La finalul secolul al XX-lea, compania a fost preluată de sora lui Gianni, Donatella Versace, aceasta continuând să creeze esențe irezistibile de parfumuri pentru femei și bărbați, dar și piese vestimentare elegante!

Top 5 parfumuri Versace pentru femei

Bright Crystal 

Bright Crystal este unul dintre cele mai îndrăgite parfumuri pentru femei, fiind ideal de purtat atât pentru activitățile cotidiene, dar și pentru evenimentele speciale. Bright Crystal are accente floral-fructoase, cu esențe intense de citrice, rodie, bujori, magnolie, floare de lotus și note lemnoase de mosc, miere și ambră.

Crystal Noir

Un alt parfum de excepție, Crystal Noir de la Versace este potrivit pentru femeile rafinate și elegante, care preferă unicitatea și luxul. Poate fi purtat la evenimentele speciale. Parfumul face parte din familia olfactivă floral-orientală, cu arome de ghimbir, piper, flori de portocal, bujori, ambră, lemn de santal și mosc.

Eros Pour Femme

Eros Pour Femme oferă putere și încredere tuturor femeilor! Este un parfum al individualității care aduce în prim-plan arome irezistibile de bergamotă, lămâie, rodie, iasomie, bujor, santal și mosc. Poartă-l la evenimentele speciale din viața și te vei simți incredibil de iubită și seducătoare!

Yellow Diamond

Yellow Diamond este un parfum incredibil de purtat pentru doamnele și domnișoarele de toate vârstele, indiferent de activitate sau eveniment! Parfumul a fost lansat în 2011 și conține note citrice, de frezie, nufăr, floare de portocal, mimoză, lemn de ambră și mosc.

Jeans Red

Un parfum mereu tânăr, care aduce voie bună și zâmbet tuturor persoanelor care-l poartă, Jeans Red se remarcă prin note de frezie, gardenie, lăcrămioare, lemn de santal și vanilie dulce. 

Top 5 parfumuri Versace pentru bărbați

Versace Eros

Un parfum de calitate, persistent și cu o mireasmă incredibilă, Versace Eros a fost lansat în 2006 și face parte din familia olfactivă floral-fructoasă. Este potrivit pentru serile târzii de vară, însă poate fi purtat, de asemenea, la numeroase evenimente importante. Parfumul te va delecta cu esențe citrice, de cedru, vetiver, patchouli și caramel.

Dylan Blue

Dylan Blue este parfumul bărbatului puternic și seducător deoarece scoate în evidență cele mai accentuate trăsături! Este un parfum plin de individualitate și caracter, prin notele acvatice, citrice, de piper negru și lemnoase.

Versace L’Homme

Un parfum cu notorietate și poveste, Versace L’Homme a fost creat în 1986, devenind rapid unul dintre cele mai îndrăgite esențe de parfum. Oferă note citrice, de ierburi aromatice și de condimente. Este ideal pentru ocaziile speciale și serile petrecute la restaurant, însă poate fi purtat și în activitățile de zi cu zi.

Blue Jeans

Blue Jeans este un parfum excelent pentru bărbații întotdeauna gata de aventură și de drumeții. Atrage prin note de ienupăr, citrice, bergamotă, brad, lavandă, trandafir, lemn de santal, patchouli, vanilie, vetiver și lemn de cedru și este considerat unul dintre accesoriile „must have” pentru orice eveniment!

Eros Flame

Cu note puternice, bogate și irezistibile de piper, lămâie, trandafir, patchouli și lemn de vetiver, Eros Flame este un parfum deosebit care oferă câte-o poveste diferită fiecărui bărbat ce poartă această mireasmă! Alături de esențele îmbietoare, parfumul se remarcă și prin sticla de un roșu aprins și intens!

Parfumurile Versace îți pun la dispoziție numeroase familii olfactive, ideale pentru orice gust și personalitate! Descoperă miresmele fresh, de ambră, orientale, acvatice, de vanilie sau florale și devino imediat centrul atenției, indiferent de activitatea sau evenimentul la care participi!