Jocurile electronice sunt distractive, de aceea mulți oameni, fie copii sau adulți, le aleg pentru a petrece timpul liber. Sălile de jocuri electronice erau cândva locurile preferate în care tinerii își petreceau timpul. După apariția calculatoarelor personale și apoi a internetului și a sălilor de calculatoare, au intrat într-un con de umbră. În ultimii ani au revenit însă în atenția publicului, mai ales că tehnologia pe care se bazează a evoluat. În plus, oamenii sunt bucuroși să descopere jocuri care îmbină îndemânarea și coordonarea cu elemente grafice avansate. Antreprenorii au observat repede potențialul sălilor de jocuri electronice și au investit în aparate diverse. Dacă și tu vrei să îți deschizi o sală de jocuri electronice, îți recomandăm să le alegi pe cele mai profitabile. 

Air Hockey

Dacă vrei să faci profit, trebuie să investești în cele mai populare jocuri electronice, printre care și Air Hockey. Dezvoltat în urmă cu 50 de ani în SUA, acest joc aduce profit în toate sălile în care este instalat. Este format dintr-o masă cu două porți. Jucătorii trebuie să lovească pucul cu o piesă, astfel încât acesta să intre în poarta adversarului. Mesele de Air Hockey moderne au lumini, efecte vizuale și de sunet și chiar tabelă de marcaj automată. Chiar dacă a trecut ceva timp de la apariția sa, rămâne în continuare la fel de îndrăgit. Faptul că se joacă în 2 și necesită îndemânare și concentrare îl face plăcut atât copiilor, cât și adulților. Există mai multe versiuni de Air Hockey, dar toate sunt la fel de antrenante.

Boxer

Puține jocuri electronice concurează cu aparatele de box. În orice sală de jocuri sau bâlci, acestea sunt primele care atrag atenția clienților. Atât adolescenții, cât și adulții se bucură se descopere un astfel de joc, pentru că le permite să-și etaleze forța, să concureze și să-și descarce agresivitatea într-un mod nedistructiv. Aparatele de box au un sistem complex, care măsoară forța loviturii și o transformă într-un punctaj numeric, pe care îl afișează pe un ecran. Oamenii petrec mult timp la aceste aparate, pentru că încearcă să își îmbunătățească punctajul. Există mai multe versiuni ale acestui joc electronic, fiecare cu propriile provocări și moduri de afișare. Una dintre versiuni presupune lovirea cu piciorul, nu cu pumnul.

Formula 1

Există numeroase jocuri electronice care simulează șofatul și toate sunt populare. Formula 1 este însă preferatul multora, pentru că te pune în locul unui șofer de elită. Aparatul are o formă spectaculoasă, mai exact de monopost. Jucătorul se așează în scaunul șoferului și controlează un volan care imită perfect volanul unei mașini de Formula 1. În fața lui este un ecran în care poate vedea parcursul cursei în condiții grafice excelente. Toți copiii visează să conducă o mașină de curse, dar și adulții sunt la fel de interesați de un astfel de joc electronic. 

All Star Basketball

Baschetul este un sport frumos de privit, dar și mai interesant de jucat. Jocurile electronice reconstituie bine experiența, pentru că sunt dotate cu un coș real de baschet și mingi de mărime standard. În plus, au lumini, sunete și tabelă de marcaj. Faptul că oferă și jetoane ca premiu jucătorilor pricepuți le face și mai atractive. Jetoanele pot fi apoi folosite pentru alte jocuri din sală sau tot pentru baschet. Jucătorii pot concura între ei sau trebuie să înscrie un anumit număr de coșuri într-un interval pentru a câștiga. Și acest joc are numeroase variante, cu efecte și mecanici de joc diverse.

Jocurile electronice îți pot aduce profit. Alege titlurile de mai sus și investește în ele dacă ai sau vrei să îți deschizi o sală de jocuri.