În orice ținută, accesoriile joacă un rol esențial, pentru că pot să scoată din anonimat chiar și cele mai banale haine. În afară de ochelari, genți sau pantofi, bijuteriile sunt extrem de importante! Unele dintre cele mai populare sunt brățările, pe care le poți alege în funcție de stilul care te reprezintă dar și de outfitul pe care îl porți.

Pentru că există numeroase modele de brățări, iată cum le alegi pe cele potrivite, în funcție de ținuta ta! Cu ajutorul trucurilor de mai jos, vei învăța să accesorizezi corect orice piesă vestimentară.

Brățară pentru ținuta office

La locul de muncă, trebuie să porți ținute decente, care să-ți reflecte statutul profesional. Dacă ești nevoită să porți outfituri mai conservatoare la birou, merită să porți o brățară din argint 925 sau orice brățări clasice, în număr minim. Cele mai potrivite sunt brățările cu lanț subțire sau cu pietre prețioase, care să se potrivească stilului tău vestimentar de la job. Îți dorești ceva mai mult? Poți să combini cel mult două brățări din același metal, purtate pe o singură mână.

Când nu ești nevoită să te îmbraci prea formal la birou, poți opta pentru brățări mai late, care să aducă un plus de eleganță ținutei tale de lucru. Totuși, nu exagera cu brățări mari sau zgomotoase, care să-i incomodeze pe cei din jur.

Brățară pentru ținuta casual

Spre deosebire de ținutele office, cele casual îți permit accesorizarea cu brățări de diferite tipuri, care să iasă din zona simplă. De exemplu, o ținută veselă pentru o ieșire în oraș poate fi accesorizată cu brățări spectaculoase, din diferite materiale și în diferite culori.

Pune accent pe brățările din argint, dar nu uita de modelele din piele, din material textil sau formate din scoici, ideale pentru sezonul estival. Practic, la o ținută casual îți este permis orice, deși ar fi bine să porți brățări din aceeași categorie. Nu uita că prea multă varietate va oferi ținutei un aspect dezordonat.

Brățară pentru ținuta elegantă

Mergi la un eveniment special? Acum este momentul să alegi cu grijă bijuteriile, care să complimenteze un outfit elegant, de ocazie. Poți opta în continuare pentru brățări din aur sau argint, în modele strălucitoare. Sunt populare și bijuteriile cu diamante, ideale pentru a obține un look incredibil.

Ai în vedere și brățările cu charmuri, care scot în evidență încheieturile. Pentru a menține un echilibru al accesorilor, nu contează doar numărul lor, ci și dimensiunile brățărilor. Ca să eviți aglomerarea unui outfit, este recomandat să plasezi bijuteriile pe două zone care se află la distanță: gât și degete, gât și încheieturile mâinilor sau urechi și degete. În acest fel, te asiguri că ținuta este accesorizată corect.

În final, poți să alegi brățările și în funcție de încheietură. Pentru încheieturile subțiri, poartă brățări fine, ușoare și elegante, încercând să le eviți pe cele supradimensionate.

Există zeci de modele de brățări din care poți să alegi! Nu te lăsa descurajată și poartă brățările potrivite, în funcție de ținută. Sperăm ca recomandările noastre să te ajute să iei rapid decizii, pentru a accesoriza rapid ceea ce porți.