Fetița ta merită cele mai frumoase rochii, în care să se simtă ca o prințesă! Chiar dacă are nevoie de rochii comode, de zi cu zi sau de modele elegante, ai la dispoziție o mulțime de modele pe care i le poți cumpăra.

Pentru confortul micuței tale, este indicat să ții cont și de materialul din care sunt fabricate rochițele și nu doar de design. Vrei să știi care sunt cele mai bune materiale pentru rochițe? Iată ce poți alege pentru orice micuță domnișoară!

Rochii din bumbac

Cele mai populare rochii pentru fetițe sunt fabricate din bumbac, un material natural, lejer și confortabil. Modelele din bumbac pot fi purtate de fetița ta indiferent de anotimp, atât timp cât le accesorizezi corect. De pildă, în anotimpul rece, îmbracă fetița într-o rochie din bumbac gros, pe care să o poarte alături de dresuri călduroase, de palton și de ghete îmblănite.

Pentru primăvară și vară, sunt potrivite rochiile midi sau scurte din bumbac, ce pot fi asortate cu sandale, papuci sau pantofi sport. La fel de potrivite sunt și rochiile din poplin, răcoroase și comode pentru vară. Rochiile din bumbac au un preț avantajos și pot fi incluse în ținute casual, sport sau elegante. Dacă ai nevoie de rochii de fetiță pentru școală, alege o rochie de bumbac de cea mai bună calitate, într-o nuanță plăcută de bleu sau roz pal. Descoperă colecția de haine online pentru copii, astfel încât să dai comandă de articolele preferate din intimitatea propriului cămin, fără să mai pierzi timpul prin magazinele din oraș.

Rochii din in

Inul este un material textil fabricat din fibrele plantei cu același nume. Fiind unul dintre cele mai vechi materiale textile, se folosește pentru o gamă variată de articole, de la lenjerii, până la articole de îmbrăcăminte. Pentru micuța ta, poți achiziționa rochii vaporoase din in, ideale pentru vară.

Acest material absoarbe rapid umezeala și permite pielii să respire. Cu o rochie din in, te asiguri că pe fetița ta nu o incomodează ținuta atunci când aleargă sau se plimbă. Inul este un material care se usucă repede, nu se lipește de corp și păstrează răcoarea în zilele toride de vară.

Rochii din catifea

Îți dorești o ținută elegantă pentru cea mică? Dacă fetița te însoțește la un eveniment special, poți să-i cumperi o rochie minunată din catifea. Acest material este călduros și poate fi folosit atât pentru primăvară, cât și pentru toamnă sau iarnă.

Există numeroase modele de rochii din catifea pentru fetița ta! Optează pentru rochiile midi din catifea, care vin însoțite de un guler rotund, de o culoare diferită de cea a rochiei. Oricare ar fi vârsta fetiței, cea mică se va simți minunat purtând o rochie din catifea. O poți accesoriza cu o pereche de dresuri pentru copii și cu ghete comode sau cu pantofi.

Rochii din tricot de lână și cașmir

Pentru sezonul rece, fetițele au nevoie de rochii care să le ofere confort. Pe lângă modelele din catifea, poți alege și rochiile din tricot de lână și cașmir, care se adaptează excelent în funcție de temperatură. Aceste modele sunt foarte călduroase și nu sunt grele, așa că fetița se poate mișca în voie.

Hainele din tricot de lână și cașmir sunt indispensabile pentru zilele friguroase, iar fetița ta va fi încântată de rochii cu material moale și pufos.

Rochii din tafta

Nu ocoli nici rochiile de tafta, un material moale și neted care se folosește pentru rochiile elegante. Indiferent dacă cea mică participă la serbare sau la un banchet, îi poți oferi o rochie de gală, în care să se simtă extraordinar.

Ține cont de preferințele ei în materie de culori și accesorizeaza rochița din tafta cu sandale, pantofi și un clutch potrivit vârstei.

Toate aceste materiale sunt perfecte pentru rochiile micutelor! Ce fel de modele îți plac?