Sărbătorile de iarnă se apropie! Crăciunul înseamnă tradiții, cadouri și familie, așa că abia îl așteptăm, indiferent de vârstă. Deși nu e cazul să porți rochii cu trenă sau pantofi cu toc înalt, această sărbătoare merită celebrată într-un mod festiv, chiar dacă rămâi acasă. Astfel, fie că ești gazdă sau invitată la petrecerea de Crăciun, ținuta pe care o porți trebuie să fie confortabilă, astfel încât să-ți permită să dansezi și să te miști în voie dar și suficient de elegantă. E sărbătoare, totuși, nu?

Ai nevoie de sugestii de ținute pentru petrecerea de Crăciun, chiar dacă o organizezi în intimitatea propriului cămin? Inspiră-te, din articolul nostru!

Jeanși și topuri elegante

Ai nevoie de o ținută comodă, dar nu vrei să dai greș cu ea? Poți opta pentru o pereche de jeanși și un top mai elegant, care să facă parte din atmosfera sezonului rece. Găsești numeroase modele de bluze elegante damă, care se potrivesc de minune cu jeanșii preferați din garderobă. Această ținută poate fi completată de o pereche de cercei lungi și de brățări discrete, cu ajutorul cărora să-ți evidențiezi încheieturile.

Rochia cămașă

Un alt exemplu de ținută potrivită pentru seara de Crăciun de acasă este rochia cămașă. Alege un material mai gros, care să-ți garanteze confortul termic și poartă rochia cămașă alături de dresuri. Pune în picioare botine cu toc mic sau ghete de iarnă, care să-ți țină de cald, în caz că ieși în curte. Pentru că totul ține de accesorii, nu uita să folosești bijuterii colorate, dacă rochia nu are imprimeuri.

Fustă și pulover

Îți dorești o ținută de Crăciun cu un aer mai elegant? Înlocuiește jeanșii cu fusta! Fie că alegi modele scurte, midi sau lungi, vei arăta impecabil. Asortează la fustă un pulover pufos, cu decolteu în V. În ceea ce privește accesoriile, poți purta un colier care să se potrivească nuanței puloverului. În acest fel, obții un outfit comod, călduros și elegant, ideal pentru Crăciunul sărbătorit acasă.

Pantaloni negri și cămașă din mătase

Un alt exemplu de ținută comodă pentru a petrece sărbătorile acasă include o pereche de pantaloni negri din stofă și o cămașă din mătase. Cerceii candelabru și brățările aurii vor arăta minunat în combinație cu această ținută. Nu uita nici de ghetele cu toc mediu, varianta ideală de încălțăminte pentru iarnă.

Orice ținută ai alege pentru petrecerea de Crăciun, nu uita să te ocupi de coafură și machiaj. Chiar dacă vin sărbătorile de iarnă, machiajul nu trebuie să fie încărcat, ci discret, astfel încât să-ți pună în valoare trăsăturile feței. În ceea ce privește coafura pentru părul mediu sau lung, poți alege împletituri simple sau bucle lejere.

Salopeta

Salopeta reprezintă o alternativă modernă la ținutele clasice, potrivite pentru casă în seara de Crăciun. Tot ceea ce îți rămâne de făcut este să te hotărăști asupra unui model. În privința culorilor, poți opta pentru cele specifice acestei sărbători – roșu, verde -sau pentru albastru ori gri metalizat.

Crăciunul și sărbătorile de iarnă vorbesc despre bucurie, familie și tradiții. Acesta este momentul în care toată familia se adună în jurul bradului și aleg cele mai delicioase preparate. Pentru că majoritatea petrecerilor de Crăciun are loc acasă, accentul trebuie să cadă pe confort și pe voie bună.