Ești pregătit să te antrenezi la un nivel mult mai performant? Îți prezentăm astăzi modelul Smart Boxing Gloves, dezvoltat de Knockout Store. Cu ajutorul acestor mănuși de box inteligente, obiectivele pe care le-ai setat sunt mai simplu de atins. 

Smart Boxing Gloves funcționează pe baza unei tehnologii cu senzori, ce furnizează informațiile de care ai nevoie, pentru reconfigurarea modului în care te antrenezi. Abordând astfel dinamica pregătirii tale, te poți concentra mult mai bine asupra anumitor elemente. 

De asemenea, îți este mult mai simplu să monitorizezi progresul pe care îl realizezi, dacă ești un pugilist începător, sau daca revii în sala de antrenamente după o accidentare. 

Descopera manusile intelgiente de la Knockout și vezi ce beneficii oferă aceste mănuși:

Fă cunoștință cu primele mănuși de box inteligente din lume

Smart Boxing Gloves îmbină Spotul cu Inovația Tehnologică și Distracția. Niciodată nu a fost mai simplu ca acum să te antrenezi la sacul de box, sau în timpul unei reprize de sparring, monitorizând în același timp anumiți parametri tehnici ai propriului tău randament. 

Primele mănuși de box inteligente din lume sunt dezvoltate de la zero de Knockout Store, producător și distribuitor de top pe segmentul echipamentelor și accesoriilor pentru sporturile de contact: box, MMA, kempo, muay thai și multe alte discipline practicate în ring sau cușcă.  

Această soluție 2.0 pentru antrenamentele la box monitorizează cu un minim de efort randamentul tău în timp real. Astfel, știi acum răspunsuri la întrebările pe care ți le-ai pus mereu, în timp ce te antrenai: Cu ce forță lovesc în sacul de box? Câte lovituri pot aplica într-un minut? Ce forță am în brațul drept, față de brațul stâng? Cum pot progresa?

Smart Boxing Gloves: Elementele si dinamica produsului

Setul complet Smart Boxing Gloves include următoarele elemente: 

  • mănușile de box propriu-zise;
  • 2 senzori (unul pentru fiecare mănușă);
  • cutie de încărcare / păstrare; 
  • cablu de încărcare; 
  • link pentru descărcarea aplicației;
  • set de instrucțiuni pentru utilizare; 
  • husă pentru păstrarea mănușilor de box. 

Mănușile de box sunt realizate din piele premium și spumă de memorie, astfel încât să se adapteze perfect formei anatomice a mâinii. Căptușeala antimicrobiană asigură un nivel ridicat de igienă, ideal mai ales dacă te antrenezi într-o sală cu acces public. 

Cei doi senzori reprezintă elementul-cheie al tehnologiei dezvoltate de Knockout Store. Fiecare dintre aceștia se introduce cu simplitate în câte o manșetă, având nuanțe diferite pentru a ști cu ce mănușă este fiecare compatibili (vezi instrucțiunile de utilizare). 

Sunt confecționați din plastic și sunt livrați într-o cutie de păstrare specială, cu rol suplimentar de încărcător. Odată ce au fost încărcați la capacitate maxim, senzorii pentru Smart Boxing Gloves funcționează neîntrerupt pentru 6 ore, la temperaturi cuprinse între -15°C și +50°C. În timpul mișcării, colectează date despre forma ta fizică: 

  • puterea cu care lovești în sacul de box; 
  • numărul de lovituri plasate într-un minut; 
  • cadența acestor lovituri și alți parametri-cheie.

Aplicația Smart Boxing Gloves, special dezvoltată pentru acest model de mănuși, afișează datele transmise de senzori, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth. Acest tool este disponibil atât în App Store, cât și în Google Play, pentru ca un număr cât mai mare de practicanți ai boxului să aibă acces la antrenamente mult mai eficiente. 

Este simplu să configurezi propriul tău profil în aplicație, introducând o serie de variabile în sistem, precum înălțimea, vârsta sau greutatea. Ai la îndemână două moduri de antrenament disponibile – Quick Start și Round Mode – ce propun programe diferite de mișcare: durată, pauze, runde samd

Smart Boxing Gloves: Cele mai importante beneficii

Utilizând mănușile de box inteligente dezvoltate de Knockout Store, ai o imagine clară asupra modului în care decurge un antrenament la box. Parametrii colectați de senzori și afișați apoi pe aplicația Smart Boxing Gloves te ajută să observi progresele realizate sau limitările pe care le ai, pe anumite zone. 

Astfel, poți implementa alături de antrenorul tău tactici adaptate rezultatelor obținute, pentru a gestiona corect anumite hibe ce afectează randamentul. De exemplu, dacă lovești cu brațul stâng mult mai tare decât cu cel drept, poți realiza sesiuni de forță sau lovituri suplimentare, pentru a putea echilibra valorile afișate de aplicație. 

Descopera manusile inteligente de la Knockout și implementează tehnici de antrenamente mult mai potrivite pentru ceea ce ți-ai propus să obții!