Să-ți vezi fiica înflorind într-un adult tânăr poate fi o experiență emoționantă. Fetița ta nu doar că va zbura din cuib în curând, dar va aplica apoi pentru a obține o diplomă de facultate sau un loc de muncă și își va croi drumul ei în lume. Pentru a sărbători acest moment, mulți părinți vor dărui fiicei lor un cadou. Desigur, nu va fi orice obiect. Va fi unul care va servi drept simbol al frumoasei călătorii pe care urmează să o înceapă.

Este un moment al amintirilor, frumuseții și legăturilor sufletești. Fiica ta este pe cale să-și atingă toate visele și va trebui să-i mulțumești pentru că a procedat bine în viață. Veți avea nevoie de ceva special pentru a marca acest moment.

1. Un aparat foto

Achiziționarea unui DSLR îi va permite să fotografieze și să păstreze amintirile pe care urmează să le adune într-un mod caracterizat de claritate și înaltă rezoluție. Nu numai că este o modalitate excelentă de a-și face amintiri, dar încurajează un nou hobby fructuos și îi permite să vadă „viața prin lentilă”, ceea ce o poate ajuta să devină mai creativă.

Dacă va pleca să înceapă o slujbă relativ solicitantă sau la studii la universitare, oferindu-i acest cadou ar putea fi cel mai bun mod de a o încuraja să-și mențină latura creativă în focus.

2. Un E-Reader

Un e-reader este unul dintre cele mai bune moduri de a stimula lectura ca hobby. Fie că este vorba de un Nook sau de un Amazon Kindle, fiica ta îl va aprecia. În general, femeile se bucură de beletristică mai mult decât bărbații, deci de ce să nu-i oferiți un motiv să citească oriunde merge? Indiferent unde te duci, ce vârstă ai, nu ești niciodată prea departe pentru a te bucura de o carte bună.

3. O bijuterie specială

Alege un obiect valoros. Familiile își păstrează, de obicei, bijuteriile cu semnificație, cum ar fi cele de la logodnă și nuntă. Ele sunt amintiri dragi și reprezintă dovezi de iubire. De astfel de lucruri are nevoie acum și fiica ta. Optează pentru un colier, un inel sau cercei din aur de calitate. Evaluează-i gusturile și cumpără modele care-i plac. Le va purta pentru multă vreme!

4. O trusă de machiaj premium

În loc să-i iei seturile standard de machiaj, de ce să nu alegi o selecție premium chiar din clasa cea mai scumpă de machiaj? Reprezintă o modalitate potrivită pentru ea de a se simți femeia puternică și frumoasă la care aspiră să fie. Acest lucru o va ajuta, de asemenea, să aibă încredere mai mare în forțele proprii.

5. Un iPhone cu stație de încărcare 3 în 1

Dacă fiica ta este un utilizator devotat al Apple, și chiar dacă nu este încă, un telefon high-end de tip iPhone, împreună o cu stație de încărcare elegantă 3 în 1, o va ajuta să optimizeze dispozitivele pe care le folosește și să răspundă rapid la apelul tău. Există un spațiu ideal pe acest hub pentru iPhone, Apple Watch și AirPods, ca să elimine cablurile dezordonate și să fie mai eficientă.

6. Un jurnal

Oferă-i un jurnal elegant, legat în piele, care va rezista testului timpului și poate servi drept loc pentru cele mai plăcute amintiri pe care să le noteze de-a lungul vieții. Exprimarea prin scriere te ajută să treci prin momente dificile din viață și te poate face conștient de procesele tale de gândire. S-ar putea chiar să îi ofere răspunsurile la o provocare cu care se confruntă în prezent. A-i oferi fiicei tale un jurnal este unul dintre cele mai chibzuite cadouri pe care le poți face. De ce să nu dublezi acest lucru și cu un stilou frumos drept instrument de lucru?

7. O vacanță

Să recunoaștem, uneori trebuie să alungăm stresul și epuizarea. Acest lucru este valabil și pentru fiica ta. Ce modalitate mai bună de a-i marca majoratul decât o vacanță cu prietenii ei? Întreab-o unde i-ar plăcea cel mai mult să meargă și pregătește-i o surpriză. Este o modalitate excelentă pentru ea de a-și sărbători noua etapă de viață în care tocmai a intrat.

Aceasta este, de asemenea, o oportunitate fantastică de a spune printr-un cadou că o respecți, că o consideri  matură și responsabilă, pregătită să cunoască locuri și culturi noi. Încurajeaz-o să facă o mulțime de fotografii, deoarece acestea vor fi o amintire frumoasă a primei sale incursiuni în străinătate ca femeie adultă.

Majoratul este un moment important în viața fetei tale, iar cadoul potrivit completează emoția acestor clipe. Arată-i că familia este alături de ea și oferă-i sprijinul sentimental de care are nevoie. Vă veți bucura împreună peste ani de amintirea acestei aniversări, iar darurile oferite acum vor fi și atunci apreciate și iubite.