Dacă în viața ta există un bărbat pasionat de sport, fie că vorbim despre sală, fotbal sau drumeții, probabil, te întrebi ce poți să-i oferi în dar, astfel încât să-l surprinzi. Găsirea cadoului ideal pentru un amator de sport poate fi o adevărată provocare, deoarece obiectul potrivit trebuie să-l motiveze și să-l încurajeze în practicarea sportului pe care îl preferă.

Vestea bună este că, întotdeauna, poți oferi un trening pentru bărbați sau un accesoriu la care partenerul tău visează de multă vreme. Iată și alte variante de cadouri:

Îmbrăcămintea sport

Nu știi ce să-i dăruiești de Crăciun sau de ziua de naștere prietenului tău, fratelui sau colegului de muncă? Nu poți da greș cu articolele vestimentare sport! Din fericire, ai mai multe opțiuni:

  • maiouri, tricouri și bluze sport
  • pantaloni scurți
  • colanți lungi
  • hanorace pentru vremea rece
  • șepci sau șosete

Brățara pentru fitness

Un alt cadou care îl va impresiona pe bărbatul pasionat de sport din viața ta poate fi o brățară inteligentă, pentru fitness. Dacă îți imaginezi că acest model de brățară nu se deosebește prea mult de cel clasic, află că el conține un cip care monitorizează și înregistrează ritmul cardiac, numărul caloriilor arse, calitatea somnului sau distanța parcursă. Prețul pentru o brățară inteligentă variază de la câteva zeci de lei până la câteva sute de lei, în funcție de modelul pe care îl alegi.

Shaker sau sticlă pentru apă

Shakerul sau sticla pentru apă sunt cadouri practice pentru un regim corect de hidratare și pentru un sportiv care folosește suplimente alimentare sub formă de pudră. Pe piață, găsești numeroase modele de shakere sau sticle, în funcție de material și de volum. Alege o sticlă de apă de maximum 700 de ml, realizată din materiale plastice non-toxice sau inox de înaltă calitate, cu un design unic și o prindere confortabilă.

Geantă sport

Un accesoriu obligatoriu pentru orice sportiv este geanta, în care se pot așeza toate obiectele necesare pentru antrenament. Cumpără un articol de calitate pentru bărbatul din viața ta, în care să-și țină prosopul, hainele și încălțămintea. La fel de potrivită este și geanta pentru alimente, al cărui model diferă de varianta sport clasică. Orice pasionat de fitness își poate pregăti mâncarea, pentru a o lua cu el oriunde merge. Gențile pentru alimente le vor menține proaspete, preț de câteva ore.

Accesorii pentru fitness

O persoană care se bucură de mișcare acasă sau la sală are nevoie și de seturi de accesorii pentru fitness. De aceea, alte cadouri potrivite pentru pasionații de sport sunt:

  • mingea de fitness, potrivită pentru cei care fac exerciții pentru spate sau abdomen. Folosirea unei mingi de fitness îmbunătățește stabilitatea și ajută la menținerea unei posturi corecte;
  • banda elastică, utilă pentru exercițiile cu propria greutate. O bandă elastică este utilă pentru întărirea mușchilor, pe care un amator de sport o poate folosi acasă sau la sală;
  • coarda de sărit, ideală pentru antrenamentele cardio;
  • salteaua pentru fitness, potrivită pentru yoga și orice exercițiu fizic realizat de acasă.
  • roata pentru fitness, cadoul potrivit pentru bărbatul care visează la un abdomen lucrat.
  • rola pentru exercițiile fitness, un accesoriu pentru masaj care relaxează mușchii și tendoanele după antrenamente intense.

Inspiră-te din aceste idei de cadouri pentru pasionații de sport și alege ceea ce-l reprezintă cel mai bine pe bărbatul din viața ta!