Atunci când devii părinte ai responsabilitatea vieții tale, de a decide pentru binele micului bebeluș. Iar viața însăși este un lung șir de decizii. Să dai sau să nu dai suzetă? Este un accesoriu destul de ușor de găsit, însă nu orice model este ceea ce trebuie. Învață să faci diferența de calitate a acestor accesorii și descoperă suzetele Bibs, disponibile la Little Prints.

De ce ai fi pro suzetă?

Subiectul a fost unul intens dezbătut în trecut. Suzeta poate avea o oarecare influență asupra dentiției? Va mai mânca la fel de bine? Există un lung șir de probleme pe care orice părinte și le pune. Suzeta este totuși aducătoare de liniște și pace. În nopțile foarte agitate, când  are colici sau pur și simplu nu se poate dezlipi de sânul mamei, o suzetă poate face diferența. Este o așa zisă invenție care ajută atât pe cel mic, cât și pe părinte.

Desigur, rămâne în picioare grija față de calitatea suzetei sau despre faptul că cel mic o va accepta sau nu. Suzetele de la Bibs au fost create special pentru a corespunde cu toate pretențiile pe care, în  mod firesc, orice părinte le poate avea.

Sunt din silicon sau din latex, unele au inel fosforescent pentru a fi mai ușor de găsit. Little Prints, primul care a adus brandul Bibs în România – și nu doar Bibs, ci și Mushie printre altele – dispune de 3 colecții de suzete, Supreme, Color sau Couture. Unele sunt în set de câte două și da, sună ideal, pentru că nu știi cât de tare poate plânge un copil până când nu își pierde suzeta și trăiești frustrarea de a-l fi separat de ceea ce îl liniștea.

Suzetele Bibs sunt foarte ușor acceptate! Pentru că sunt moi și se simt ca sânul mamei, pentru că au și o formă specială, anatomică, pentru că îi creează celui mic confort absolut, acestea sunt acceptate din prima. Nu vor afecta dentiția și dezvoltarea căii orale. În plus, nu irită pielea din jurul gurii. Create cu atenție până în cele mai mici detalii, suzetele Bibs au devenit renumite și râvnite.

Sunt rezistente  indiferent ce metodă de sterilizare alegi. Este procedeu absolut necesar, dat fiind că asigura igienă corespunzătoare.

În primele luni din viață acomodarea atât a celui mic, cât și a părinților este o fază crucială. Din această etapă ar trebui să rezulte amintiri unice, nu frustrarea nopților nedormite. Așadar decizia de a oferi suzeta echivalează cu dorința de a alege o cale mai ușoară pentru amândoi, de a vă acomoda, de a oferi liniște puiului de om.

Suzete Bibs, disponibile la Little Prints sunt în variante, pentru toate grupele de vârstă, de la 0 luni, cele pentru bebeluși de 6 luni și 18 luni și peste. Descoperă cele 3 colecții și multe alte produse premium de la branduri internaționale de top.

Contact Little Prints:
hello@littleprints.ro
 +4 0725 766 847