Am aflat de la Cristina Bazavan (blog pe care îl citesc cât de des reușesc) că Steve McCurry este implicat într-un proiect tare fain cu fotografii de familie.
Dacă nu vă mai aduceți aminte de Steve McCurry (deși, sincer, mă îndoiesc) vă împrospătez eu memoria și vă spun că el este fotograful de la National geographic care a cautat “Fata Afgană” la 20 de ani după ce a fotografiat-o copil fiind și a realizat o a doua copertă pentru revistă cu portretul fetei.

Revenind însă la proiectul cu fotografii de familie, vă spun că este vorba de un super concurs la care premiile puse la bătaie sunt unele de suflet: o vacanță la New York de 5 nopți (între 27 decembrie și 1 ianuarie) și cel mai important: o ședință foto de familie, realizată de unul dintre cei mai faimoși fotografi din întreaga lume, adică chiar de Steve McCurry!
Pentru a avea o șansă la premiu, trebuie să vă faceți un cont pe family.hotpoint.eu, să trimiteți o fotografie (citind înainte regulamentul concursului) și apoi să fiți cu ochii pe site pentru că cea mai votată fotografie va avea șanse mari să fie aleasă de juriu. Între timp puteți să “cunoașteți familiile intrate în concurs” privindu-le fotografiile. 🙂
Sursă foto principală: Seattle Municipal Archives/ Flickr.com.