Știm cu toții că este atât de important să avem grijă de dințișorii copiilor noștri, chiar dacă sunt ”de lapte” sau abia au mijit cei ”de copii mari”. Știm de asemenea că este important să mergem cu cei mici la medicul stomatolog, încă de când sunt micuți și înainte de a avea probleme cu dinții. Poate vă ajută aceste sfaturi despre cum ar putea să fie prima vizită la stomatolog/pedodont.
În fiecare zi ne lovim de tot felul de situații: refuzul copiilor de a se spăla pe dinți (dimineața, seara sau amandouă), cererea de dulciuri, alimente care atacă dinții versus alimente care ajută dinții. Dar ce spuneți despre suptul degetului, despre suzetă sau ”cariile de biberon”?
Dacă aveți nevoie de informații direct de la specialiștii în stomatologie și pedodonție, dacă vreți să știți mai multe despre tehnicile corecte de periaj, despre acordarea primului ajutor în caz de accidente în zona dinților, despre alimentația corectă sau chiar despre aparatele dentare, prietenii noștri de la R&R Premium Dental au pregătit o întâlnire deschisă, părinți-specialiști – vineri – 20 noiembrie, de la ora 18.30. Sunt maxim 20 de locuri! Participarea este gratuită și este nevoie de înscriere!
Atenție! Este o seară doar pentru părinți! 
Detalii eveniment:
Locația: Sediul R&R Premium Dental – Bdul Pache Protopopescu nr. 31, etaj 1.
RSVP: la telefon: 021.311.03.46, 0787602376, email: office@2r-dental.ro sau dana@urbankid.ro sau pe facebook – până pe 18 noiembrie – seara!
Invitatie R&R Premium Dental
 
 
 
Featured photo