[singlepic id=8 w=440 h= mode=web20 float=center] Pentru copii, e frumoasă în orice anotimp, dar iarna nu se compară cu nimic. Chiar dacă, din oraş până la Stâna, ai de parcurs câţiva kilometri de drum forestier, nu e nicio problemă pe timp de iarnă. Poţi să te duci, chiar dacă nu ai o maşină de teren. De întreţinerea drumului se ocupă cei de la cabană şi se ocupă bine. Când am sunat înainte să plec din Bucureşti ca să întreb dacă pot să ajung cu maşina, mi-au spus că da şi, dacă am probleme, îi pot suna şi vin ei cu utilajele lor.
Camerele sunt calde şi confortabile (de la 2 locuri în sus), încălzirea vine din pardoseală (lucru pe care copilul tău îl poate vedea/simţi la Bucureşti doar dacă e incendiu la vecinul de jos). La cazare, preţurile pornesc de la 240 de Ron.
Au bucătărie tradiţională românească cu mâncare proaspătă şi bine gătită. În fiecare zi se prepară ceva la proţap (berbecuţ, purcel de lapte, pui).
Iarnă, Poiana Stânii se transformă într-un parc de distracţii atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Copilul poate învăţa să schieze de la un instructor, în cazul în care nu are cum să înveţe de la tine sau, mai bine spus, nu prea ai ce să-l înveţi.
Dacă ai noroc (să ţină vremea cu tine), poţi găsi în Poiană şi un castel de gheaţă cu tobogan tot de gheaţă şi tot pentru copii, adulţii doar privesc cu jind.
În oferta de iarnă a Stânii Regale mai găseşti trasee cu snowmobilul, trasee cu sania trasă de căi, trasee cu ATV-ul sau babyskilift.
Şi, pentru ca surprizele vin la sfârşit, am lăsat pe ultima sută de metri marea atracţie pentru copii: renii şi poneii.
Avertisment: copiii pot fi dezamăgiţi la vederea renilor –  nu seamănă cu cei de la sania lui Moş Crăciun.
[nggallery id=3] Pentru mai multe detalii intraţi pe www.poiana-stanii.ro
SURSA FOTO: www.poiana-stanii.ro