Se apropie încet încet vacanța de vară și …vremea festivalurilor. În mod sigur ați început să vă faceți planurile pentru vacanță. De aceea vrem să vă spunem să luați în considerare să mergeți cu copiii la un festival dedicat lor, dedicat familiilor. Se întâmplă acest lucru la Brașov, în perioada 21-24 iunie – Dream Family Festival – prima ediție, un festival ce își propune să devină cel mai mare eveniment dedicat copiilor și familiilor, din România. Patru zile de activități muzicale, culturale, sportive și culinare, pentru copii, tineri și adulți.

Încurajăm familiile să se joace, să învețe și să petreacă timp împreună

Distracția din cele 4 zile de festival va fi împărțită pe cele 5 zone:

Forest of colours – zonă dedicată artei și creației

Mistery & Science – zona dedicată științei și misterelor

Carnival – zona de carnaval (pentru copii și părinți)

Playground – zona de sport

The Arena – cu scena principală (concerte cu: Smiley, Golan, Ellie White, Irina Rimes, Gasca Zurli, Andra Gogan și mulți alții)

Food Truck Area – cu o diversitate gastronomică internațională

☞ ☞ Concerte, ateliere de artă și creație, expoziții de artă, teatru & teatru de păpuși, workshop-uri și conferințe, fashion corner, labirint GIGANT, laborator de știință, trasee aplicative, panouri de cățărat, balon cu aer cald, tir cu arcul, campionat de fotbal, campionat de street ball – toate acestea sunt doar o parte din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru cele 4 zile în care vor transforma platforma fostului Stadion Municipal .

Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (> 18 ani) în cadrul festivalului se va face doar în prezența a minim un adult (părinte).

Iată și harta festivalului

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în Stațiile de Plată SelfPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

10 Abonamente Family cadou pentru comunitatea UrbanKID

Avem de dat 10 abonamente Family (1 abonament = 4 zile pentru 4 persoane)

Spuneți-ne (într-un comentariu, mai jos) dacă obișnuiți să mergeți la festivaluri alături de copiii voștri și ce planuri aveți pentru această vară, pe unde v-ar plăcea să mai ajungeți, în afară de Dream Family Fest. 

Cele 10 abonamente vor fi oferite prin tragere la sorți (random.org). Comentariile sunt deshise de azi (4 iunie) până duminică, 10 iunie! Pe 11 iunie anunțăm câștigătorii.