Un scaun auto pentru copii, adaptat nevoilor și vârstei celor mici, nu este de ajuns atunci când plecați la drum cu toată familia. Foarte important este să aveți la îndemână și câteva jocuri haioase și atractive pentru copii, care să îi ajute ca timpul să treacă mai rapid, într-un mod cât mai distractiv.
Astăzi avem așadar trei idei de jocuri haioase, de ales după vârsta copiilor și, desigur, preferințe.

Numărăm mașinile

Și nu oricum, ci după culori. Aflăm care este culoarea pe care fiecare din mașină o alege și, în funcție de aceasta, fiecare trebuie să fie atent și să numere mașinile care trec pe lângă ei, dar doar pe cele care au culoarea aleasă la început. Cine ajunge primul la 10 câștigă.

Două adevăruri și o minciună

Minciunile nu sunt bune decât în jocuri, jocurile care au ca scop aflarea a cât mai multe despre ceilalți. Fiecare trebuie să spună două lucruri adevărate despre el și o minciună, iar ceilalți trebuie să descopere pe loc care este fraza ce nu este adevărată.

Cursa stropilor de ploaie

Pentru că vine toamna vom avea parte și de ploi mai mult sau mai puțin lungi. Nu-i nimic, căci avem jocuri drăguțe și atunci când plouă, cum ar fi cursa stropilor de ploaie de pe geam. Fiecare își alege un strop și cel care ajunge primul jos va câștiga.
Voi de ce jocuri vă mai bucurați când plecați cu familia la drum?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sură foto: Tamaki Sono/ Flickr.com.