Un nou sezon înseamnă nu doar hăinuțe noi pentru copii și nevoi noi pentru toată familia, ci și cumpărături foarte practice care asigură siguranța copiilor atunci când sunt în mașină. Pentru că drumurile cu mașina sunt, în anotimpurile reci, mai dese din cauza frigului, Bebetex a lansat o nouă oferă pentru familii.
-20% Reducere la orice model de scaun auto pentru copii de la Bebetex.
Dacă scaunul vostru auto trebuie schimbat, atunci vă sugerăm să vă grăbiți un pic, pentru că acestă campanie de reduceri durează doar până pe 25 octombrie.
Vestea și mai bună (pe lângă prețul scăzut adică) este faptul că oferta se aplică la toate produsele Bebetex, indiferent de producător, dar și la accesoriile din magazin.
Foarte important de știut este că pentru a beneficia de -20% din preț trebuie să introduceți, la pasul adăugării în coș, cuponul: toamna.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.