Via request pe mail.

Coco are nevoie de “descrierea unui prieten imaginar, urât / frumos / cu chestii speciale”. Uau! Câtă libertate! Iată câteva întrebări care sper să-ţi stimuleze imaginaţia…

Pui de compunere
1. Specia
– ce e prietenul tău imaginar? om? animal? ce animal? jumătate om – jumătate animal? amestec de 2-3 animale? gândeşte-te întâi la asta şi dacă e un El sau o Ea.
– are un nume?

2. Înfăţişare
– cum arată în detaliu? blană, pene, haine, culoarea ochilor, număr de măini / degete?
– are accesorii? ochelari? eşarfe? mânuşi? cercei? există un motiv în spatele lor – de exemplu poartă mânuşi pentru că are puterea de a îngheţa lucrurile cu mâinile şi mânuşile sunt menite să evite accidente?
– arată mereu la fel sau se schimbă? dacă se schimbă o face mereu, din principiu, sau înfăţişarea lui depinde de starea lui de spirit? dacă da, cum se schimbă în funcţie de dispoziţie?

3. Puteri speciale
– are vreuna? citeşte gânduri? vede în viitor? ştie o vrajă care face să dispară orice supărare? poate să transforme apa în ciocolată caldă?

4. Comunicare
– cum comunici cu el? vorbiţi? română sau altă limbă, doar de voi cunoscută? sau vă înţelegeţi din priviri? sau din gesturi? telepatie? 🙂

5. Când apare?
– când vrea sau când îl/o chemi?
– când eşti supărată? veselă? în dificultate? relaxată? îngrijorată? singură?
– în cazul în care apare când vrea, ce crezi că îl/o face să vină tocmai atunci?

6. Activităţi
– ce faceţi împreună? vorbiţi? vă jucaţi? vă uitaţi la oameni / filme? citiţi? vă plimbaţi?
– unde faceţi ce faceţi? în lumea ta? sau te duce în lumea lui? dacă da, cum arată lumea asta? ce poţi vedea / face acolo şi nu poţi în lumea noastră?

7. Altele
… orice altceva îţi mai vine să scrii despre el / ea după ce te-ai gândit la toate chestiile de mai sus 🙂

Spor la scris!