Temă: Compunere cu titlul “Pădurea adormită

Sursa foto: http://bit.ly/owhTA9

Pui de compunere 1 – Zâna Măseluță a vrut să facă o vrajă pentru a adormi toți copiii, cu scopul de a le putea aduna dințișorii picați fără ca aceștia să o vadă, dar cum ea nu este prea pricepută în magie, vraja s-a dus către pădure. Pădurile din întreaga lume au adormit și nimeni nu le mai poate trezit, frunzele copacilor cad, iarba se îngălbenește, totul extrem de repede! Cum o ajuți tu pe Zâna Măseluță să refacă vraja?
Pui de compunere 2 – Cerul s-a îndrăgostit de o pădure adormită și pentru a o trezi a început ploi puternice, care au durat trei zile și trei nopți. După ce furtuna s-a terminat pădurea a revenit la viață și i-a spus cerului că vrea să fie cu el. În ce și cum se transformă pădurea pentru a putea sta aproape de cer?
Pui de compunere 3 – După ideea “pădurea adormită și merele de aur” imaginați-vă că un pădurar a rugat-o pe pădure să aibă grijă de un măr care face mere de aur, în schimb pădurea săraca a adormit și cineva a furat toate merele din copac. Cum reușește pădurarul să aducă înapoi merele de la hoț?