Tema: Astăzi avem pui de compuneri care să se potrivească pe tema “Al Doilea Război Mondial”

Al Doilea Razboi Mondial

Sursa foto: http://bit.ly/r3ri69

Pui de compunere 1 – Dacă vreți o compunere mai… altfel puteți apla oricând la fantezie! Este cea mai simplă cale și ne permite să ne jucăm cum și cât vrem noi cu toate conceptele și toate ideile, dar fără să ne îndepărtăm prea mult de la subiectul compunerii.
De exemplu, o compunere despre război poate deveni amuzantă dacă ne imaginăm că războiul are de fapt un suflet și că este un zeu care nu vrea să aducă rău în lume, ci dimpotrivă. Zeul Războiului încearcă să facă numai bine și se străduiește să pună capăt luptelor care pot dura ani de zile, dar nu reușește mereu. Dacă nu ar exista el însă, războiul ar fi unul veșnic! Imaginați-vă că la Al Doilea Război Mondial Zeul Războiului a fost rănit sau a fost răpit și că voi ar trebui să-l ajutați să revină pentru a pune capăt luptelor!
Pui de compunere 2 – Imaginează-ți o poveste cu o familie care fugea de lupte. Se crede că în timpul războiului aproximativ 3% din populația lumii a pierdit, povestește cum familia de care vorbești fuge din loc în loc, în căutarea siguranței.
Pui de compunere 3 – Dacă vrei să muncești un pic mai mult la compunere, dar să ai parte de un rezultat de proporții vorbește cu bunicii, părinții și prietenii tăi. Roagă-i să-ți spună ce știu eu despre Al Doilea Război Mondial și apoi încearcă să aduni toate aceste idei pentru o compunere numită “Al Doilea Război Mondial din diverse perspective”
Pui de compunere 4 – Ai călătorit în timp, alături de alți 100 de prieteni, și acum dorești să pui capăt războiului! Ce faci? Cu cine vorbești? Care este planul tău?
Spor la scris și la note mari!