Piua este primul târg alternativ pentru copii și părinți din București. A treia ediție se întâmplă în weekend-ul 22-23 Septembrie, 10:00-20:00, în cel mai creativ spațiu din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Timpuri Noi, Splaiul Unirii 165, vis a vis de stația de metrou Timpuri Noi).  

Ediția de toamnă Piua este de bifat pentru orice părinte. Un eveniment care s-a lăsat mult așteptat pe piața romanească, ce adună sub aceeași umbrelă nenumărate proiecte care merită lăudate. Chemați-vă și prietenii! Iată de ce:

 1. E alternativa cu suflet și blândețe la ce știam de mult despre copii

Piua adună la un loc branduri pe care nu le găsești niciodată la mall. Cele care înțeleg că orizontul unui copil e mult mai larg decât roz, bleu, Barbie și Minimax, care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substanță. Organizatorii spun așa:

Piua e cadoul nostru pentru copii și părinti liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am învățat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copiii și familiile care îi învață să trăiască frumos și liber, cu iubire, toleranță și curiozitate pentru tot ce îi înconjoară.

 1. E un weekend petrecut împreună, cu ateliere, joacă, artă și multe ghidușii la un loc

 • Ateliere de joacă senzorială cu pedagogi Waldorf
 • Yoga pentru copii cu Nirvana Yoga România  
 • Ateliere Craft & Learn: Opincărie, pictură pe vase ceramice, păpuși pe linguri de lemn cu Școala de Meșteșuguri
 • Spectacol atelier: Domnul Căluț de mare cu Tăpușele
 • Teatru pentru copii: Max și Mara, 2 frați curajoși cu Juxi Magic  
 • Joacă liberă, cu jucării de închiriat de la Evertoys  
 • Ora de lectură: Povestea lui Norpi cu Andrei Dumitrașcu

Programul complet îl găsiți în evenimentul de Facebook.

 1. E despre peste 40 de branduri care înțeleg și respectă inteligența copiilor la fiecare vârstă

Părinți artiști, antreprenori, designeri sau ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Din dorința către o lume mai bună pentru noi și pentru copiii noștri s-au născut branduri prietene cu mediul, cu alimentația sănătoasă, cu dezvoltarea curiozității sau a cunoașterii. Branduri cu interes sporit către obiceiuri sănătoase, materiale naturale sau povești cu final fericit.

 1. E cu adulți, brunch, cafea și muzică bună, fără să lași copilul la bunici

Pentru că echilibrul părinților e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”, înainte de copii. Dar ne ajută atmosfera de la Piua să ne redescoperim, la un brunch Chez Odette, cu desert raw-vegan Raw Gateau, un dulce la pachet și un smoothie pentru înviorare de la Van Fruct.

Ne vedem acolo pe 22 – 23 Septembrie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, să nu uitați!

Intrarea costă 10 lei. Biletele se găsesc la intrare.

Despre seria de evenimente Piua

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca răspuns la oferta existentă, Piua! a fost creat pentru brandurile inteligente, alternative, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii. Piua oferă publicului bucureștean o alternativă cu substanță în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 300 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Itsy Bitsy FM

Și suportul media al

UrbanKid.ro, GOKID.ro, Copilul.ro, Revista BABY, Qbebe, Sfatul Parintilor, Forbes Kids, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, Centrul de Parenting, DivaHair.ro, Wall-Street.ro, Start-Up.ro, Garbo.ro, Kudika.ro, 9AM.ro, Modernism Punct Ro, Revista Margot, Cristina Otel, Printesa urbana, Blog in Tandem, Meseriadeparinte.ro, Bebe H, Happytude by Oana Botezatu