Pe 24-25 Februarie ne vedem la #Dichisar cu 90 dintre cei mai talentați creatori români, pregătiți cu mii de cadouri de 8 Martie și Mărțișor. #Dichisar se intâmplă în spațiul extins al Impact Hub București din Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1. De la 10:00 la 20:00.

Sute de mărtișoare creative de la designeri români

Dacă îți dorești să oferi un mărțișor cu adevărat special îl vei găsi la #Dichisar. Toate piesele sunt lucrate atent de cei mai talentați creatori români de handmade. Te așteaptă mărțișoare din porțelan, sticlă, argint sau lemn; mărtișoare cusute, pictate, modelate în miniatură + multe altele pe care le poți personaliza.

BONUS! Cadouri de 8 Martie, mai ales pentru tine

Da, vei găsi toate mărțișoarele de care ai nevoie, dar să nu uităm că #Dichisar este un târg de fashion și design. Vino gata să probezi noile colecții de primăvară, să îți îmbogățești colecția cu încă 2-3 genți, să culegi și pentru casă ceva frumos.

Prima ediție de 2X mai mare – 90 de designeri de descoperit

După 10 ediții, #Dichisar face pasul cel mare îndeplinind o dorință importantă pentru iubitorii de creativitate românească. Ediția de primăvară va găzdui de 2X mai mulți expozanți decât până acum, ocupând și a 2-a jumătate a Impact Hub cu 2X Fun, 2X Food, 2X Shopping de Mărțișor.

Detalii pe Facebook. Hai Mărțișor!

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design și handmade din România, găzduind creațiile a peste 90 de creatori la fiecare ediție.