plimbare cu bicicleta
Și pentru că afară e soare și temperaturile vor fi de acum încolo din ce în ce mai ridicate și magazinele online s-au gândit să ne ofere tot felul de promoții inedite.
Una dintre acestea este oferta Toyz.ro: până pe 20 aprilie la biciclete, trotinete și roel beneficiem de transport gratuit.

Pentru copiii cu vârsta 2 – 4 ani

Cred că niciunui copil nu ar trebui să-i lipsească o tricicletă din lemn. Pe lângă faptul că arată extraordinar de bine, deci va fi îndrăgită de oricine, bicicletele de lemn sunt și eco, până și vopseaua folosită este una ecologică. Roțile au bandă de cauciuc, sunt foarte stabile și silențioase, scaunul este unul reglabil… ce mai: are de toate!
Nouă ne-a plăcut tare mult modelul Jasper, care costă 219 lei.

Cei care știu deja să meargă pe bicicletă trebuie să încerce rolele, dar nu orice fel de model, ci unele speciale pentru copii. Am pus ochii pe modelul X-Line Baby de la Italtrike, recomandat copiilor care au împlinit deja 3 ani. Sunt reglabile (mărimile 24 – 39) au roți late pentru stabilitate, iar roțile din față sunt și ele reglabile (ori doar pentru mers, pentru poziția înainte sau pentru ambele poziții). Setul include, evident, și genuchiere și cotiere și frâna din cauciuc, totul pentru siguranța celor mici. Cost: 150 lei

> 4 ani

Dacă ai voștri sunt deja măricei atunci trecem de la bicicleta de lemn la un alt model, ceva mai avansat. Este vorba despre bicicleta Dino, care e numai bună și pentru fetițe și pentru băieți în ceea ce privește design-ul. Are apărători de lanț, spițe metalice, roți ajutătoare pentru cei care nu stăpânesc încă 100% mersul pe biciclete, ba chiar și frână pe ambele roți.  Costă 450 de lei, deci nu rămânem fără bani de o vacanță la bunici unde să inaugurăm bicicleta.

> 7 ani

Pentru copiii care nu mai sunt mici deloc, ci deja au făcut deja primii pași la școală, rolele sunt la mare căutare.
Teoretic, modelul Disney Cars este pentru băieți, dar eu nu am auzit de vreo fată căreia să nu-i placă mașinile, așa că pot spune că sunt destinate și fetelor în aceeași măsură. Sunt reglabile pe patru măsuri (30 – 33), au șină și exteriorul din plastic rezistent, iar interiorul este moale, roțile sunt din silicon. Noi le-am găsit la 250 de lei, e mult, e puțin?

Voi ați ieșit deja “pe roți” în parc? 🙂
Sursă foto principală: Guitarfool5931/ Flickr.com.