Parcul Lumea Copiilor nu se numește așa degeaba. De la începutul lunii mai aici funcționează un trenuleț colorat ce duce copiii și adulții de la un capăt în celălalt al parcului. Prețul biletului este unul simbolic aș zice pentru că tariful este de doar un leu, bani care ajung pentru a întreține cum se cuvine garnitura, spun autoritățile locale.
Revenind la surprizele din parc, cea mai mare este de departe singura plajă ecologică din București. Dacă nu avem cum să ajungem la mare, atunci mergem la plaja tropicală aș zice din parc, întrucât aici sunt și mai mulți palmieri relocați pentru a ne fura privirile și a delimita plaja. Încă nu am încercat-o, dar dacă aveți drum prin zonă tare mult ne-ar plăcea să ne spuneți cum vi se pare. Palmierii sunt cei care erau până acum ceva timp în intersecția Brâncoveanu și unde în curând vom avea o fântână arteziană.
fantana
Și dacă tot vorbim de parc, atunci nu ratați în zilele cu multe grade nici fântâna arteziană pietonală de aici. Putem să ne jucăm prin jeturile colorate de apă, apă care este și sincronizată cu muzica din desenele animate ce se aude în zonă.
Voi ați vizitat parcul de curând? Ați încercat plaja, trenulețul și fântâna arteziană?
Surse foto: ziuanews.ro și ps4.ro.