1. Groapa de nisip în spatele casei – aveți nevoie de câteva stinghii din lemn pentru a delimita bine locul unde va fi groapa de nisip și de mult nisip, desigur. Totul se transformă în ore nenumărate de distracție. Puteți desigur și să acoperiți nisipul atunci când nimeni nu se joacă acolo pentru a evita insectele sau altele deloc plăcute.

2. Un colț pentru citit în natură – cu un cort sau câteva bucăți de material care să țină umbră bine veți putea face un colț minunat pentru poveștile celor mici. Mai aveți nevoie de câteva perne moi și basme bune.

colt de citit

3. Dacă aveți un perete nefolosit în grădină atunci îl puteți transforma într-un zid de cățărat pentru copii, aveți doar grijă să montați ceva moale la baza peretelui, pentru că cei mici se pot dezechilibra oricând și se pot răni.

zid de catarat

4. Montați câteva găleți ori alte recipiente de o ramură a unui copac și stabiliți o distanță de unde să aruncați cu o bilă sau un alt obiect. Cine nimerește cele mai multe recipiente câștigă. E un joc ce vă va ține ocupați o perioadă lungă de timp pe toți.

joc

Voi ce alte idei mai aveți pentru grădină?

Descoperiți mai multe pe handmadecharlotte.com.

Surse foto: handmadecharlotte.com.