În fiecare sâmbătă, de la ora 15.00, în Parcul Titan, lângă Piaţa Râmnicu Sărat, îţi poţi lua copilul de mână să-l aduci în “Padurea Fermecata”. Ai grijă să pleci pregătită, spectacolul durează aproape 3 ore şi nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Să nu ajungeţi chiar voi să faceţi circ!
padureaferemcata2009Intrarea costă între 25 şi 60 de Ron, depinde unde vreţi să staţi. O să aveţi parte de zâne, clovni, scamatori, dresuri de tigri siberieni, cămile, lame, căţei, păuni, ponei (s-ar putea să fie nevoie să-I explici copilului de ce poneiul nu e cal) şi porumbei.
Pe lângă toate acestea, să nu uităm de lucrurile care te vor ţine cu sufletul la gură: tango-ul aerian, demonstraţia de forţă şi echilibru – mâini în mâini, numere aeriene cu eşarfe şi cuburi şi zburătorii leagănului. Am spus bine “te vor ţine cu sufletul la gura”, te vor ţine mai mult pe ţine, pe kinderi nu îi va interesa aşa de mult partea asta. Atracţia lor sunt animalele şi, exact în momentele în care eşti mai atentă şi trăieşti intens ce se petrece în arenă, te va trage cineva de mâneca să te întrebe “unde sunt leii?” sau să-ţi ceară unt pe pâine.
Copiii au fost ţinuţi în priză inclusiv în pauzele în care se schimba decorul. “Ciucureii veseli” din poveste coborau în public şi se jucau cu cei mici.
Chiar dacă este o poveste pentru copii, spectacolul este, fără nicio îndoială, pentru toate vârstele.
Pentru cei care l-au ratat până acum, au ocazia să-l vadă sâmbăta viitoare de la ora 15. Dacă simţiţi că acest text nu vă satisface toate curiozităţile, intraţi  si pe www.circulglobus.ro