Definit de simplitate și totodată de un design elegant, deosebit prin ușurința în utilizare pe care o prezintă produsele sale, UNIQ este brandul care impresionează prin inovație și facilitate în utilizare, indiferent de subiectul de discuție. 

Curiozitatea de a explora, de a descoperi lumea în care trăiesc, ce caracterizează indivizii societății actuale, utilizatori de gadgeturi, ce cresc din punct de vedere al performanței pe măsură ce trece timpul, sunt cu succes satisfăcute de UNIQ. 

Acest brand este recunoscut pentru seria de accesorii și gadget-uri funcționale și practice, elegante și cu un design plăcut. 

Pășește într-o lume îmbunătățită prin design 

Lista de produse ce stau sub semnătura brandului UNIQ, regăsite în portofoliul magazinului online GSMnet.ro, se pliază astăzi pe nevoi dintre cele mai variate. Complex și totodată deosebit de simplu, producătorul îndeplinește nevoi dintre cele mai variate.

Un exemplu care vorbește de la sine în acest sens este Halo, un cablu de încărcare rapidă ce vine într-un organizator portabil inteligent, proiectat special pentru oricine dorește să-și mențină lucrurile în ordine, dar totodată să beneficieze de experiențe inedite de încărcare. 

Bineînțeles, când atenția este orientată către dispozitive ce înglobează tehnologii moderne, fiecare va căuta cele mai avantajose soluții pentru sine. Alternativa preferată mai nou pentru cei ce călătoresc mult sunt  clasicele adaptoare Voyage, excepționale prin forma compactă, practică și eficientă. 

Vertex este o alta inovație UNIQ, un dock de încărcare foarte versatil care permite încărcarea wireless. Bineînțeles că produsele vizează și alte întrebuințări, husele de protecție create de UNIQ, alături de orice altceva poartă semnătura brandului fiind recunoscute la nivel mondial, atât pentru rezistență cât și ca  eficiență, diferențiindu-se mai ales prin design-ul inedit și calitatea înglobată. 

Husele UNIQ sunt rezistente la zgârieturi și șocuri, fiind ideale pentru persoanele care au un stil de viață activ. 

Nu doar smartphone-urile, ci și alte gadgeturi sunt în atenția producătorului ce nu contenește să surprindă prin calitatea, rezistența îndelungată și estetica aparte a produselor pe care le lansează. Descoperă inovațiile UNIQ în cadrul site-ului GSMnet.ro și asigură-te că aduci dispozitivelor tale completarea de care au nevoie pentru a funcționa pe termen lung, în condiții excelente.