Dino Parc te asteapta cu 46 de dinozauri expusi pe o suprafata impadurita de 1.6 hectare, la 200 de metri de Cetatea Rasnov. Dino Parc este unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa si cel mai mare din sud-estul Europei.

Dinozaurii sunt realizati din fibra de sticla si rasini speciale care ii fac sa para foarte reali. Cel mai mare dinozaur are 20 de metri inaltime iar cel mai mic doar 30 de centimetri. Primul dinozaur care te va intampina este un ierbivor urias, usor de recunoscut – Brachiosaurus. Urmeaza un traseu in care vei intalni cei 46 de dinozauri, unii foarte aproape de poteca, iar altii ascunsi printre copaci. Fa-ti curaj si cauta-i! Traseul iti ofera si efecte sonore si de lumini pentru o experienta placuta si completa in lumea dinozaurilor.

Dinozaurii te vor impresiona, fie ca esti copil, fie ca esti adult. Sunt cu adevarat mari si coplesitori. Cu siguranta il vei recunoaste pe Tyrannosaurus Rex, care pare ca alearga dupa prada lui. Din fericire toti raman pe locul lor si tu iti poti continua vizita.

Fiecare dinozaur are un panou cu informatii, unde afli date despre  felul in care se hraneau, unde traiau si cand au disparut.  Il vei intalni si pe „Balaurul Bondoc”, un dinozaur al carui schelet a fost gasit pe teritoriul tarii noastre, aproape complet. Vulcanul ce simuleaza eruptii vulcanice adevarate si care produce usoare cutremure este una din atractiile copiiilor si a fost realizat in colaborare cu specialisti de la Hollywood.

Aventura nu se termina odata cu traseu cu dinozauri. Te asteapta trasee de aventura construite printre coronamentul copacilor care iti vor pune curajul la incercare, casute in copaci pentru micii artisti unde isi pot exersa talentul artistic si locuri de joaca pentru cei mici.In viitor, este programata o extindere atat a spatiului cat si a numarului de dinozauri expusi. Dezvoltatorii parcului promit si tehnologii noi: doua cinematografe, holograme si touch-screenuri care vor pune la dispozitie mai multe informatii si care vor face parcul si mai interactiv. Traseele de aventura vor fi si ele extinse pentru mai multa adrenalina.

Pentru informatii legate de program, locatie si galerie de fotografii, te asteptam pe www.dinoparc.ro si pe facebook.com/dinoparcrasnov