Dincolo de atingere este iubire. Și mai departe este nevoia de a-ți ști copilul bine, în siguranță, sănătos și fericit.
Când sunt mici, bebeluși, cel mai puternic stimul, cel mai delicat și poate chiar cel mai important – este atingerea. De aceea bebelușul are nevoie, încă din primele minute de după naștere să stea pe pieptul mamei, să o simtă. Și mama să îl simtă pe bebelușul ei. De aceea este nevoie de acel skin-to-skin, mai ales când bebelușul pare agitat, are colici, plânge sau este bolnăvior. De aceea a apărut această ”modă” care este chiar o necesitate, ca mama sau tata să dedice câteva minute pe zi pentru a-și atinge, mângâia, masa bebelușul. Pe lângă beneficiile pe care le aduce masajul, mai ales în primele luni de viață, este și acel ritual prin care bebelușul primește – și prin piele – tot ceea ce are mama sau tata de dăruit. Și sunt minute magice, pe care nu le mai poți găsi în altă perioadă a vieții lor.
Pielea bebelușului este minunată și perfectă. Este așa cum trebuie să fie. Moale, caldă, blândă. De aceea este atât de important ce pui pe pielea lui. Știu că sunt multe produse pe piață acum, dintre cele mai diferite. Alegerea ține de informare și de instinctul mamei, până la urmă 🙂

Recomandarea mea

Vă povesteam recent de ce cred eu că gesturile mici, de zi cu zi sunt importante pe termen lung. Pentru că fac parte dintre mamele care testează produsele NIVEA, vreau să vă spun că într-adevăr sunt foarte faine și că dacă nu le-ați încercat până acum, puteți să le dați o șansă! Vreau să vă vorbesc azi despre NIVEA Baby Soft Cream pentru că am folosit această cremă pentru masaj sau atunci când pielea copiilor nu era în cea mai bună formă, adică atunci când aveau diverse iritații, sau pielea era mai uscată din cauza apei de la robinet, genunchii ”tociți” de la mersul de-a bușilea sau mâinile asprite de la jocul în pământ etc.
De ce recomand NIVEA Baby Soft Cream:

  • este foarte hidratantă și efectul durează 24h.
  • calmează pielea iritată deoarece are o formulă hidratantă cu gălbenele care susține bariera naturală de protecție a pielii.
  • poate fi folosită zilnic, atât pentru față și mâini cât și pentru tot corpul
  • se absoarbe ușor în piele și nu lasă o senzație grasă (cred că acest aspect îmi place cel mai mult)
  • are un miros foarte discret care ne place foarte mult

Noi am testat crema recent (am mai folosit și în trecut cu Ioana). Iancu are pielea în general mai uscată, merge mult în picioarele goale și mâinile tot timpul prin pământ, nisip, printre pietre. Nu acceptă în general să fie spălat pe mâini sau față dar când vede crema nici nu mai contează, important este să pună mâna pe ea (efectiv să pună el mâna și să se ungă cu ea :D) Și eu recunosc că o folosesc, pentru că îmi place mult senzația ce rămâne pe piele. Ioanei îi place să-i masez tălpile cu ea… Fiecare are preferințele lui, se pare….
Ce mai pot să spun este că am încredere în produsele NIVEA Baby! 

Testează și tu NIVEA

NIVEA oferă tuturor mămicilor care doresc să încerce produsele lor, posibilitatea de a se înscrie în campania de testare – În fiecare lună poți testa un nou produs NIVEA Baby!  Dacă vreți să aflați mai multe despre noile produse NIVEA și despre campania de testare puteți accesa nivea.ro.
Voi ați încercat produsele NIVEA Baby?