Din seria aplicațiilor mega fun descoperite am găsit MIXIMAL, o aplicație colorată și extrem de nostimă care învață copiii despre animale și amuză părinții.
Aplicația, așa cum îi spune și numele, te ajută să mixezi bucățoi ale corpului animalelor, adică să descoperi care se potrivește cui. Sunt trei slide-uri ale ecranului și în timp ce copilul dă scroll printre ele puteți povesti și de la ce animăluț vine burtica și picioarele la ce s-ar potrivi mai bine.
Screen Shot 2014-04-30 at 12.53.46 AM
Ne-a plăcut pentru că este o aplicație destinată și copiilor mici care abia acum învață despre animale, dar și celor mai măricei care au început să învețe limba engleză. La fiecare “parte a corpului unui animăluț” avem și primele litere ale denumirii acestuia, deci trecerea de la distracție la a învăța ceva util este rapidă.
Din păcate, am descoperit MIXIMAL doar în AppStore, deci doar cei care au un device de la Apple o pot folosi. Versiunea a fost lansată de curând, chiar pe 1 aprilie, costă 1.99$ și funcționează pe orice device cu iOS 6.1 sau o versiunea mai nouă a sistemului de operare.
Acestea fiind spuse, vă las și cu un clip care oferă mai multe detalii și dacă mai aveți și voi recomandări de aplicații utile pentru copii le așteptăm în comentarii.

MIXIMAL from Lucas Zanotto on Vimeo.