Cine vrea haine noi mâna sus! Cred că toată lumea își dorește măcar ceva schimbat în garderobă, doar că bugetul și timpul nu sunt două dintre punctele forte ale nimănui. Tocmai de aceea, atunci când am auzit despre Flipster, un serviciu online de schimb de haine, am zis că trebuie să vă dăm și vouă de veste.
Cum funcționează? Vă logați rapid cu ajutorul contului de Facebook, vedeți ce haine aveți prin casă, le pozați și povestiți despre ele apoi aruncați un ochi prin “bazarul online” pentru a vedea ce haine vă plac. Propuneți un schimb și stați cu sufletul la gură până când persoana în cauză acceptă și gataaa! Așteptați cuminți curierul. Hai că nu e greu deloc, mai ales că aveți nevoie de doar câteva click-uri până la urmă.
Costurile totale ale unui flip încep de la 17 lei și includ prețul livrării prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) și ajung la 23 lei, pentru un schimb 3:3. Nu e scump deloc, mai ales că serviciul acoperă peste 3.200 de localități din țară.
Înainte să vă uitați prin dulap să vedeți ce puteți da la schimb, citiți mai multe detalii despre Flipster.ro.
flipster