Care ar fi primul lucru la care vă gândiți atunci când plouă și vreți să ieșiți cu cei mici afară din casă? La cizmele de cauciuc, firește, care trebuie schimbate de la an la an, pentru că cei mici cresc mereu și evident piciorușele lor nu rămân “pe loc”. Și cum nouă ne place ploaia și chiar avem jocuri de care ne bucurăm atunci când pe străzi se formează bălți de apă, ne-am gândit să vă povestim despre câteva modele tare vesele de cizmulițe de cauciuc pentru copii practice, din material eco-friendly, ușor de încălțat și descălțat. Primul model este unul cu albastru și cu verde, cu un desen care ne duce cu gândul la o fermă sau la casa bunicilor. Partea de sus se poate regla cu un șiret, cizmele sunt dotare cu benzi reflectorizante pentru a îmbunătăți vizibilitatea pe ploaie sau ceață, sunt căptușite cu bumbac și au o talpă care nu alunecă nici atunci când afară e peste tot apă. Al doilea model are toate caracteristicile de mai sus, la care se adaugă buline… muuulte buline care ne fac să zâmbim indiferent de vreme, deci zic eu că sunt numai bune pentru zilele nu tocmai vesele, în care avem nevoie de un “stimulent”. Iar la final vă mai povestesc și despre o pereche de șosete care să țină de cald piciorușelor, pentru că știm cu toții că cizmele de cauciuc nu sunt tocmai minunate atunci când vine vorba despre frig, dar sunt cu adevărat o salvare atunci când ne gândim la apă și ploaie. Șosetele sunt din fleece, iar asta face ca piciorușele copiilor să fie mereu calde, dar pielea poate și să respire. Se potrivesc tuturor modelelor de cizme de cauciuc, indiferent de marcă, și sunt destul de lungi penru a ne asigura că nu alunecă în niciun moment al zilei.

Cum ne dăm seama de măsura pe care trebuie să o comandăm?

Magazinele online ne oferă un beneficiu unic: putem comanda, din fața calculatorului și astfel avem timp mai mult de petrecut la joacă, alături de cei mici. Pe de altă parte însă, este posibil să nu nimerim mereu măsura optimă, așadar, atât pentru cizmele de cauciuc, cât și pentru șosete suntem sfătuiți să măsurăm talpa copilului, iar lungimea tălpii cizmei ar trebui să fie cu aproximativ 1.2 cm mai lungă, pentru a intra și șosetele și pentru a oferi o libertate de mișcare piciorului. În funcție de asta, mărimea cizmelor poate fi:

  • 20/21 – 13,5 cm
  • 22/23 – 15,0 cm
  • 24/25 – 16,5 cm

Reducere pentru prietenii UrbanKid.ro

Așa cum vă spuneam de la început, prietenii de la HipHip oferă o reducere prietenilor UrbanKid.ro, așadar pentru orice comandă din colecția pentru ploaie HipHip primiți reducere de 5% din preț, doar dacă menționați la comandă sintagma magică: PloaieUrbanKid. Să ne bucurăm de ploaie așadar! Sursă foto: Scooter Lowrimore/ Flickr.com.

Later Edit – cuponul PloaieUrbankid a expirat!