haine de iarna pentru copii
Odată cu scăderea temperaturilor, crește și numărul de hănuțe mai groase din garderoba celor mici.

Jachetă cu două fețe, buclat, imprimeu șteluțe

Fiecare bebel are nevoie de o jachetă de iarnă, iar cea cu două fețe oferă nu una, ci două jachete care vor deveni printre preferatele celor mici, iar dacă pe una dintre fețe se “strecoară” o pată, atunci o schimbați repede și e ca nouă!
Jacheta organică de la Frugi costă 181 lei, citiți mai multe detalii despre ea pe Napati.
Jacheta cu 2 fete, buclat /imprimeu stelute

Jachetă cu glugă și dungi Cornish

Indiferent dacă aveți o fetiță sau un băiețel care are nevoie de o jachetă pufoasă cu glugă, modelul se potrivește de minune. Este cu două fețe și gluga vă asigură că, indifferent de vreme, urechiușele celor mici sunt acoperite cum trebuie!
Hăinuța costă 142 lei și poate fi achiziționată în variantă cu albastru sau în varianta pe roz.
Jacheta cu gluga si dungi roz

Vestă tricotată din bambus, cu dungi

O vestuță moale este cel mai bun prieten atunci când vreți să vă înveseliți copilul și dacă modelul este și colorat cu atât mai bine. Modelul descoperit de noi astăzi este termo-reglator și antibacterian. Asta înseamnă că, pe lângă faptul că este foarte catifelată, vesta este făcută dintr-un material “minune” care ține de cald și nu permite microbilor să se apropie de copii.
Vesta tricotată din bambus costă 149 lei, citiți mai multe despre ea pe Napati.
Vesta tricotata din bambus, cu dungi

Salopetă pantaloni tricotați din lână

Pantalonașii de lână sunt must have-ul anului! Sunt nostimi, călduroși, cu două breteluțe ca nu care cumva copilul să rămână cu spatele gol și oferă libertate de mișcare completă pentru orice giumbușluc are de gând să facă cel mic.
Pantalonașii sunt gândiți astfel încât să ofere mai mult spațiu în zona fundulețului pentru scutec și costă 135 lei, vedeți mai multe despre salopeta – pantaloni.
Salopeta pantaloni tricotati din lana
Voi ați început deja să le cumpărați celor mici hăinuțe de iarnă? Care este primul lucru pe care aveți de gând să-l luați sau l-ați achiziționat deja? 🙂
Sursă foto principală: mahalie/ Flickr.com.