patinoare indoor Bucuresti
Și ce ne răcorește mai bine decât gheața? Cât mai multă să fie! Avem câtă vrem la pationarele indoor, care funcționează de minune indiferent cât de cald sau cât de frig este afară.
Pe ideea “poa’ să ningă, poa’ să plouă, noi avem patine” sunt trei pationare acoperite (de care știu eu) deschise în București. 🙂
Primul ar fi cel din interiorul Complexului Sportiv Lia Manoliu – Naţionalei de hochei pe gheaţă. Nu avem acces aici zilnic, ci doar joia de la ora 18:00 la 20:00 și la final de săptămână, sâmbătă de la 11:00 la 13:00 și duminică de la 18:00 la 20:00.
Unul de care cred că ați auzit dacă nu l-ați și văzut cu toții este cel din Afi Palace Cotroceni care are un program special începând cu 7 mai: în fiecare zi de luni între orele 18:00 – 21:15 programul normal cu publicul este oprit pentru desfășurarea antrenamentelor de hochei juniori a cluburilor “Triumf București” și “Șoimii București”. Ne rămâne în schimb o grămadă de timp, pentru că patinoarul este deschis zilnic de la 10:00 până noaptea, iar în weekend de la ora 11:30 până după miezul nopții.
Ultimul, dar nu cel din urmă este The Champs, din Liberty Center. Și acesta este deschis zilnic, mai exact în timpul săptămânii de la 10:00 la 22:00, iar de vineri până duminică de la 10:00 cu închidere la miezul nopții.
Voi mergeți cu cei mici la pationar vara? Care este locul unde ajungeți cel mai des?
Sursă foto: Fort Wainwright Public Affairs Office/ Flickr.com.