Că tot s-a deschis sezonul parcurilor, pentru acest sfârșit de săptămână noi propunem Parcul Herăstrău. Mai ales că la intrarea Charles de Gaulle, pe terasa Baraka, se întâmplă ceva. Se întâmplă Juggling Culture Gathering. În traducere liberă: un eveniment unde sunt așteptați toți, și mari, și mici să se joace sau să învețe să se joace cu flowersticks, poiuri, diabolo, yoyo, să meargă pe slackline, etc. Toată lumea va jongla… sau va încerca, măcar 🙂 . Adică, vă spunem să duceți copilul la jonglerii, dar noi nu ne asumăm răspunderea în cazul în care, după asta, începe să jongleze cu toate lucrurile prin casă :).
Cei care cunosc deja joaca asta pot face demonstrații, iar neștiutorii vor fi inițiați de către cei mai buni jongleri.
Evenimentul este pus la cale de cei de la Juggler.ro. Ei își doresc ca acesta să fie o întâlnire a oamenilor de toate vârstele pasionați de toate formele jugglingului, a jonglerilor profesioniști și a celor care sunt la început de drum.
Așadar, adunarea se face duminică, 25 aprilie, de la ora 16.00 (am spus mai sus unde), iar de la ora 20.00 unii se joacă și cu focul – începe spectacolul de jonglerii cu foc realizat de echipa Juggler.
RSVP pe Facebook.