Mai țineți voi minte de pe vremea copilăriei cum mirosea atunci când intrați în bucătăria de unde abia ce fusese scoasă o pâine din sobă? O pâine mare și pufoasă, aburindă, făcută cu mare dragoste de ai voștri părinți?
În “secolul vitezei” e clar nu mai avem timp să facem aluatul pe care să îl așezăm în cuptorul cu lemne și pe care să îl “veghem” până în momentul în care a prins crusta perfectă, nici cuptor cu lemne nu mai avem, dar există alte modalități prin care le putem oferi celor mici pâinică făcută în casă, de exemplu mașinile de făcut pâine. Sunt super simplu de folosit și nu trebuie să faceți nimic altceva în afară de aluat, pentru că de restul se ocupă aparatul. Cum funcționează mai exact? Așezați aluatul în cuva specială și, în funcție de cantitate, setați programul aferent de coacere. Atât!

3 pâinici la 10 mii!

Eh nu chiar așa! Astăzi noi ne-am adus aminte în dimineața aceasta de pâinea făcută în casă după ce am primit un newsletter de la eMag prin care eram anunțați de super reduceri la multe aparate de făcut pâine de la Moulinex (mămicile cunosc calitatea produselor Moulinex)

Reducerile se ridică la 24% din prețul final și sunt valabile până duminica aceasta, adică până pe 17 iulie, așadar ar trebui să vă grăbiți un pic dacă vreți să beneficiați de promoție! Și nu ați avea niciun motiv să nu o faceți, doar prețurile încep de pe la 200 lei, pâinea se poate face repede și bine chiar în propria bucătărie, iar cei mici vor avea și ei amintiri frumoase legate de pâinica scoasă de data aceasta din aparatul magic.
Schimbăm pâinea din comerț pe cea făcută’n casă?
Vezi acum oferta de aparate de făcut pâine (prețuri începând cu 212 lei)
Sursă foto principală: chocolate_buttons/ Flickr.com.