loc de joaca yellow place
Știți deja că Yellow Place este un loc de joaca pentru copiii de la 6 luni la 12 ani și are un întreg arsenal pregătit de joacă.
Zona celor mai mici este destul de mare (70 mp), are piscină cu bile, topogane, căsuțe, plușuri, jocuri de construcție, toate potrivite vârstei si nevoilor copiilor între 6 luni si 3 ani. Dacă încă nu ai curaj să îți lași puiul cel mic să se joace singur printre străni, îi poți rămâne alături și vă puteți juca împreună.
În zona copiilor mai măricei, lucrurile devin mai complicate, în sensul bun. Pe lângă jocuri și jucării de mai toate felurile (mașinuțe cu pedale, jocuri de construcții, păpuși, mașini de curse, mese speciale pentru desen, șevalete pentru pictură), există un colțișor pentru care trebuie să le mulțumim celor de la Yellow Place – o bibliotecă. Asta pentru că marea durere a părinților de azi este ignoranța celor mici pentru citit. De aceea, un loc în care se îmbină cărțile cu joaca, este întotdeauna privit cu respect.
Se pot organiza aici și petreceri cu ocazia aniversării zilei de naștere sau zilei onomastice, spectacole de teatru pentru copii, concerte, lansari de carte, precum și cursuri și ateliere de lucru.
Pe lângă toate acestea, Yellow Place are în ofertă și cursuri pentru copii (muzică, teatru, desen, origami, dans, modelaj). Iar pentru cei mai pitici dintre pitici, care nu merg înca la grădi, există programul Before kindergarten. Asta înseamnă că în fiecare dimineață de luni până vineri, de la 10 la 12 se face gașcă de citit povești, desenat, cântat și evident, jucat.
După ce am înșirat toate jocurile pe care copiii le au la dispoziție, e timpul să venim cu ceva și pentru părinți – Dragilor, voi aveți doar internet!
O oră de distracție te costă 10 ron în timpul săptămânii și 12 ron în weekend și de sărbători.

Yellow Place în Centrul Comercial Vitantis
Site: www.loc-de-joaca.ro
Șos. Vitan-Bârzești, nr. 7A, sector 4, Bucuresti
Telefon: 0726113837
Mail: office@loc-de-joaca.ro