copii sanatosi
Dragi parinti, doriti sa aflati mai multe despre ce puteti face pentru ca cei mici sa creasca frumos si sanatos? Vreti sa participati la intalniri cu medici specialisti in diverse domenii? Vreti sa discutati cu acestia pe teme alese de voi, legate de problemele de sanatate si dezvoltare cu care se pot confrunta copiii de toate varstele? Pentru toate acestea, a aparut Clubul Copiilor Sanatosi.
Cei de la Asociatia Secretul Evolutiei au gandit acest Club ca raspuns la cererea parintilor de a primi sprijin si sfaturi in procesul atat de minunat, dar si de dificil, al cresterii copiilor. Tot ei isi propun ca prin acest proiect sa construiasca un grup bazat pe prietenie si respect reciproc, si sa intindem o mana de ajutor acelora care au nevoie de indrumare.
Clubul Copiilor Sanatosi
Prin plata unei taxe anuale de 100 RON, veti avea acces la toate intalnirile Clubului, la care iau parte diversi medici specialisti: neonatologi, pediatri, psihologi, nutritionisti, stomatologi etc. Puteti intra astfel in legatura cu specialisti care au raspuns la diversele probleme pe care le pot intalni cei mici, si veti face parte dintr-o comunitate bazata pe un interes comun fundamental: sanatatea copiilor. Voi sunteti cei care stabiliti temele intalnirilor, si veti primi consultanta medicala, cu garantia ca informatiile primite sunt relavante, utile si corecte.
In calitate de membri ai Clubului, puteti beneficia de numeroase avantaje: accesul gratuit al copiilor la locul de joaca pe durata intalnirilor, reduceri pentru materialele informative realizate de Asociatie, care au semnatura dnei dr. Ana Culcer, sefa sectiei de Nou Nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti si multe altele.
Noi ne ocupam de toate aspectele organizatorice, voi trebuie doar sa propuneti temele si sa veniti la intalnire!
Prima intalnire a Clubului va avea loc pe 1 iulie, joi, de la 18.30, la “Clubul Distractiei” din Bvd. Unirii nr.65, bl.G1, mezanin. Dragi mamici, tatici, bunici, va asteptam!
Pentru mai multe informatii despre ce inseamna sa fii membru al Clubului, va asteptam la pe site sau la numarul de telefon 0788 20 14 23.
Sursa foto: Broma / Flickr